Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

De roddels, leugen en onwaarheden van John van den Heuvel

Datum: woensdag 1 februari 2017

Bron: Actueel Nieuws

Nederland , 1 februari 2017 -

FRN - We zijn weer een dag verder. Blijkbaar neemt John van den Heuvel de adviezen van Henk Kuipers niet aan en gaat gewoon lekker door met het schrijven van leugens en onwaarheden. Ik begin sterk het vermoeden te krijgen dat het bij John niet om de waarheid gaat maar om het rioolnieuws.

Dus dacht ik laat ik me eens verdiepen in het leven van John van den Heuvel.

Deze halve Marokkaanse man is geboren in Amsterdam, maar groeide op, zover hij alles meekreeg in Eindhoven. Zijn Marokkaanse vader heeft hij nooit gekend. Nadat hij zijn Havo met moeite had af gemaakt, besloot hij zich aan te sluiten als één van die stropdascriminelen bij de Amsterdamse politie als rechercheur. Blijkbaar was dit niet het plekje wat hij zocht en besloot in 1990 te gaan werken voor de grootste roddelblad van Nederland “De Telegraaf”. Daar zocht hij het gevaar op en dook in het donkere gat van de misdaad. Met talloze misdaadreportages, probeert John zijn aandacht die hij waarschijnlijk in zijn jeugd gemist heeft, te krijgen.

Als ik dan zie wat hij, ik denk dat ze meer bedoelen het hele team die erachter zit, allemaal ontmaskerd heeft, zoals de zaak van de drugsbaron Desi Bouterse, de vermoorde Willem Endstra en de zaak die John al te graag publiceerde, de drie vermoorde Hells Angels, dan mag hij toch erg blij zijn dat hij zijn woorden nog kan formuleren op papier. Zo’n man als John zal in der jaren flink wat vijanden hebben opgebouwd en zal dagelijks leven met het gevoel dat hij ooit geliquideerd zal worden. Ik vraag me dan ook af of John nog wel lekker slaapt, Misschien droomt hij wel dagelijks van Henk Kuipers, wie weet…

Maar niet alleen in Nederland vond John zijn aandacht waar vele mensen zich aan stoorden, nee ook in het buitenland liet John graag zijn kop zien. Hij bemoeide zich met zaken zoals het criminele milieu in Suriname, Nederlandse Antillen, Aruba en Colombia. Wat bezield deze man die niet op zoek is naar de waarheid maar naar publiciteit om zijn carrière met leugens en onwaarheden op te bouwen.

In 2001 noemt John zich misdaaddeskundige en gaat bij RTL Boulevard werken. Ook daar gaat John zonder goede research verder met leugens en onwaarheden en daarboven op schrijft John, volgens hem de waarheid, boeken over onder anderen Bram Moszkowicz, Desi Bouterse en over hoe de Colombiaanse drugskartels de Antillen in hun greep kregen.

In 2007 kreeg hij een misdaad- televisieprogramma bij de Tros aangeboden onder de naam Bureau van den Heuvel. Dat hield John twee jaar vol en stapte daarna over in 2009 naar SBS6 met het programma Das je goed recht, dat hij overnam van presentator Alberto Stegeman. Maar ook daar kon John zijn ei niet vinden. Of misschien zijn er ook daar dingen voorgevallen tussen SBS6 en John en stapte over in 2011 naar RTL. Met zijn roddels, leugen en onwaarheden kreeg hij het toch voor elkaar om 900.000 kijkers te trekken met het programma Recht Gezet!! Zijn zakken zitten weer gevuld.

In dit televisieprogramma maakt hij jacht op oplichters, digitale loverboys. malafide bedrijven en internetfraudeurs. Hier komt EN LET OP John op voor de gewone burger, die onrecht is aangedaan. Onrecht is aangedaan? Je bedoeld wat John zelf ook doet met zijn leugens en zijn onwaarheden in zijn artikelen. Of probeert John hiermee zijn hachje te redden. Een jaar later presenteert John het programma Ontvoerd. Hierin is hij de superman die mensen helpt bij internationale kinderontvoering door hun ex-partner. Dit trok gemiddeld 1,6 miljoen kijkers, ping kassa, zijn zakken zitten weer gevuld.

In 2014 maakt hij nog het programma Op de vlucht. Zou dit een reden zijn? Wie weet. Tussendoor gaat hij gewoon verder als rioolrat voor de Telegraaf. Hij schrijft graag onwaarheden over de misdaad, Badr Hari, Hells Angels en Satudarah.

We zullen ongetwijfeld nog vaak zijn leugen en zijn onwaarheden lezen in de roddelbladen. John het zakken vullen gaat door.


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
3 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
4 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
5 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
6 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
6 jaar geleden via Ikvergelijk.nu