Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Ik voel me ronduit vernederd,radeloos,onmacht en vol in de schuld door W.I.L. Nieuwegein

Datum: woensdag 20 april 2016

Bron: Actueel Nieuws

Nieuwegein , 20 april 2016 -

IK wil hierbij een verhaal kwijt over de vreselijke manier hoe de medewerkers van WIL mij behandeld hebben.

Ik voel me ronduit vernederd,radeloos,onmacht en vol in de schuld nu.

Ik ben M., ik werk al jarenlang bij een bedrijf waar het de laatste maanden slecht gaat waardoor ik nu veel minder verdien,hou dus 370 euro in de maand over.

Hierdoor ben ik in financiele problemen gekomen sinds eind september en heb ik dus een aanvullende bijstandsuitkering aangevraagd op 1 oktober 2015.

Ik kreeg dus eerst afspraken, ,poortgesprek, op 15 oktober,toen ,workshop,21oktober,toen ,samen naar werk, 29 okt. en toen pas op 22 okt een gesprek om mijn aanvraag te behandelen.

En toen begon de grote ellende,na die aanvraag door ene K.B., bijna wekelijks een email dat bewijsstukken niet voldoende was,ontbreekt,dus telkens weer nieuwe bewijsstukken verzonden, bv eerst was het 3 maandelijks bankafschriften,en toen werd het bankafschriften vanaf 1 oktober 2014! Toen weer een verklaring van mijn expartner( relatie was over ) ,dat zijn verklaring niet voldoende was.Hij moest duidelijk bewijs hebben dat hij mij financieel NIET meer ondersteund. En toen,een week later, moest die weer een verklaring hebben van mijn moeder,omdat ik daar sinds november dagelijks eet. en toen weer ,een week later,ineens bankafschriften nodig van na de aanvraag! tot nu toe.

waarin duidelijk 0 euro op mijn bankafschrift staat, bijna 2 weken niks meer van hem gehoord,zaten toen al op eind november. 8 weken verder dus. en toen kreeg ik ineens een brief dat ik een gesprek kreeg met een ander medewerker( hoogwaardige handhaving) werden tig vragen gesteld,moest o.a plattegrond van mijn woning tekenen,wat voor meubels ik had,of er kleren van mijn ex hier lagen enz enz.

en toen weer anderhalf week niks meer gehoord,totdat er ineens 2 van die gasten voor mijn deur stonden,ik had toen gezegd komt nu niet uit,maar werd gewoon gedwongen dat het moest,dus toch ondertekend en binnengelaten. Het leken wel nazi,s! echt alles onderzochten ze,elk kledingstuk moest ik de maten laten zien dat het van mij is,elk onderbroekje! badkamer doorzocht,schuur,koelkast gekeken,zelfs de wasmachine moest ik leeghalen.

vanmorgen moest ik mij daar wil melden voor de beslissing,weer een lang gesprek gehad,en wat blijkt,ze hebben dus 3 weken zitten posten hier! dat ze mijn ex zagen aankomen en wegrijden. ze zoeken dus echt ,redenen, om die aanvraag af te wijzen. Terwijl ik duidelijk aan hun geweest ben,en zij ook de nodige bankafschriften en betaalachterstanden gezien hadden. Zit dus met 3 maanden achterstand met rekeningen,en daar bleef ik over doorgaan,en toen werd mij gezegd,dat het financieele plaatje niks met die aanvraag te maken heeft!

Ik zit dringend om geld te verlegen nu,aangezien ik de rekeningen niet meer kan betalen,maar dat kan hun blijkbaar geen bal schelen. Ik woon dus alleen hier,ik kan niet meer in mijn levensonderhoud voorzien. Ieder geval van die beslissing,die is waarschijnlijk pas aankomende woensdag,maar ga er vanuit dat die afgewezen wordt zij hij. of je maakt een keuze zij hij, zelf de aanvraag cancelen of door laten gaan. niet te geloven dit!

Ieder geval ik heb dus al die maanden al hun verplichtingen gedaan,zit nu al bijna 3 maanden te wachten op een beslissing . Hoe hun met mensen omgaan is echt onmenselijk! Ik heb het gevoel dat ze mij beschouwen als een of andere grote misdadiger. Normaliteit denk je geholpen te worden als je niet meer in je levensonderhoud kan voorzien bij de Gemeente,maar je wordt dus verder de afgrond in geduwd! Ik wacht de beslissing af aankomende woensdag(hoop ik) . en als dat afgewezen wordt dat schakel ik natuurlijk meteen rechtshulp in. En ik hoop dat dit zeker in de media gebracht wordt hoe die WIL met clienten omgaan.

eigenlijk heb ik dit verhaal ingekort ,want is natuurlijk veel langer.

20-04-2016

vervolg van mijn verhaal, zitten nu al bijna al 7 maanden! verder. Ik heb nu een derde bijstandsaanvraag ingediend, die andere twee zijn dus afgewezen wegens het vermoeden van gezamenlijke huishouding. Ik heb dus een advocaat sinds 1 januari. Ik kan wel een boek schrijven over dat heel smerige beleid van die WIL.

Ik heb onder andere pas geleden van mijn advocaat papieren van de gemeente ontvangen wat ik nooit eerder gezien had! Blijkt dus een hoop verzonnen in te staan om zo te laten blijken dat ik een gezamelijke huishouding hebt, o.a de huiszoeking die ik toendertijd in december gehad had. dus die medewerker handhaving Achmed Ramedan heeft de hele boel verzonnen om in zijn gelijk te krijgen!

bv,, we troffen aan 5 paar schoenen van expartner,,terwijl er maar 1 paar schoenen van hem stond,(expartner was toevallig bij mij die dag) en liep op zijn sokken. verder ,, 3 sets werkkleding van expartner,,( hij heeft maar 1 werkpak en die lag over mijn stoel) sokken en ondergoed aangetroffen van expartner( dus niet!) en ga zo maar door.

Verder alles wordt afgewezen,ook mijn aanvraag individuele inkomensbelasing,bijzonder bijstand. allemaal met dezelfde redenen, die zogenaamde gezamelijke huishouding,wat er geeneens is.Morgen gaat mijn derde bijstandsaanvraag in,en werd vantevoren al gezegd door hun,,reken maar dat die weer afgewezen wordt,,. Ik blijf ieder geval doorgaan,het liefst gooi ik ze voor het gerechtshof. en op tv. Ik zou ook graag willen weten,of er nog meer ,slachtoffers zijn,die met die A .Ramedan(medewerker hoogwaardige handhaving). te maken hebben gehad.

ik wil dit gewoon bekend maken,want ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben,die zo in de shit zit nu door hun.Ik had toendertijd in dec ook een brief/klacht ingediend aan de directeur van WIL. nooit een antwoord opgekregen! Ieder geval mijn advocaat en ik blijven doorgaan om ons gelijk te krijgen.

Comment: 3 mei 2016
Het gaat nu zelfs zo ver,dat er al een derde buurtonderzoek is geweest,ongeveer 15 buren zijn lastiggevallen door die handhavers van W.I.L, vragen over mij(zelfs bij buren die ik nog geeneens ken). en het blijkt dus dat ze dagelijks,zelfs op zondag langs mijn huis reden,smorgens,smiddags ,savonds,en zelfs snachts,om te kijken of die auto van een vriend van mij er staat. en dat voor een paar honderd euro in de maand wat ik aanvraag voor aanvullende bijstand. en dat zelfs een een van mijn buurvrouwen bijna van haar fiets was gereden door die lui.


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
1 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
2 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
3 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
4 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
4 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
4 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
4 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
4 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
4 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
4 jaar geleden via Ikvergelijk.nu