Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Wie heeft de vermiste Labrador Lady gezien?

Datum: maandag 22 december 2014

Bron: Actueel Nieuws

Amsterdam , 22 december 2014 -

Lady werd op zaterdag 13 december rond 12.00 aangereden op de A4 richting Schiphol ter hoogte van de Ringvaart in Badhoevedorp. Dezelfde middag werd Lady voor het laatst gezien in Badhoevedorp. Ook in Hoofddorp in de omgeving van de Roekenbos / Putterbos richting het Haarlemmermeerse Bos werd een gelijksoortige hond als Lady gezien. Lady loopt waarschijnlijk door zijn verwondingen mank. Tijdens de aanrijding liep Lady in een geel fluorescerend vestje, maar die kan Lady inmiddels zijn verloren. Lady is bekend in de omgeving Heemstede / Groenendaalse bos en kan die kant in zijn gegaan.

Heeft u Lady gezien of een Labrador, een teefje donkerblond, neem dan zo snel mogelijk contact op met de eigenaar onder het mobilenummer 06-44272692 (alle tips zijn welkom).

Jacqueline Nieuwenbroek

Inmiddels nu na ruim een week druk in de weer te zijn geweest met de vermissing van Lady is deze lieverd nog steeds niet terecht. Haar baasje mist haar zo verschrikkelijk en ondanks dat ik Lady niet persoonlijk ken is zij in mijn hart gaan zitten.

Met een aantal mensen ben ik actief bezig geweest om haar te zoeken. Overdag en in de avond - en nachtelijke uren, maar helaas hebben wij haar niet in onze armen mogen sluiten. Daarnaast is er volop geflyerd, de regionale media ingelicht, heb ik gesproken met weggebruikers die Lady hebben zien rennen op de A4 en met de persoon die haar heeft geraakt met haar auto. De overheidsdiensten zijn intensief betrokken en zelfs onder toezicht van de hoofduitvoerder van het wegenbouwconsortium omlegging A9 heb ik samen met iemand anders het hele klaverblad/ knooppunt Badhoevedorp doorzocht. Alles wat in ons vermogen lag de afgelopen week hebben wij als team gedaan.

We weten dat ze is aangereden en in grote paniek was/ misschien nog is. Gisteren eindelijk de persoon gevonden die haar kort na de aanrijding heeft gezien. Hoe wonderlijk het ook klinkt - ondanks de grote chaos op de weg op A4 richting Schiphol ter hoogte van hectometer paal 3.4 waar de vrachtwagen als laatst over haar heen is gereden maar niet met de wielen heeft geraakt - is Lady levend maar in paniek gezien met haar gele vestje nog aan.
Ze is in Badhoevedorp, waar de geluidswal eindigt, onder de vangrail doorgekropen en helemaal beneden langs de waterkant gelopen parallel aan de Groene Zoom. We hebben daarna nog 1 tip gekregen van iemand die woonachtig is in Hoofddorp. Daar is meteen geflyerd, maar ook vanuit die hoek geen verdere tips mogen ontvangen.

We naderen het einde van 2014 en met de jaarwisseling in zicht en het daarbij behorende vuurwerkfestijn willen wij haar voor die tijd echt hebben gevonden. Ze liep er volgens de persoon in redelijke conditie bij, was in paniek wat logisch is, maar wat er inwendig aan de hand is kan je niet aan de buitenkant zien.
Wie weet is ze niet ver gekomen en heeft ze een rustig plekje opgezocht om het aardse leven te verlaten. Maar ook de wonderen zijn de wereld nog niet uit en is zij wel de hond die in Hoofddorp is gesignaleerd en is ze onderweg haar hesje verloren maar dat ze uiteindelijk niet verder is gekomen door haar inwendige verwondingen, en dat er daarom geen tips meer binnen komen.

Lady vond het heerlijk om onder struiken te liggen en de kans is daarom groot dat ze dit opgezocht zou hebben om in alle rust te kunnen sterven of om te schuilen. Het is een lang verhaal geworden dat weet ik, maar Lady moet levend of levenloos gevonden worden en wel zo snel mogelijk want ze wordt ontzettend gemist.

Wilt u s.v.p. mee uitkijken naar Lady in Badhoevedorp, Hoofddorp. Maar ook alles wat om beide plaatsen heen ligt of er tussen ligt is mogelijk. We sluiten niets meer uit nu..

Graag zoveel mogelijk delen want ook al woont u niet in de omgeving van de vermissing, misschien heeft u wel iemand in de lijst die daar wel woont.
Tips kunt u doorgeven aan het mobiele nummer wat op de flyer staat en een pb is natuurlijk ook zeer welkom!

Contactgegevens eigenaar
Annemiek van't Hoff
0644272692
olleismijnpaard@hotmail.com


Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
10 maanden geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
1 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
2 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
2 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
2 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
2 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
2 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
2 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
2 jaar geleden via Ikvergelijk.nu
De feiten over de criminaliteit bij de politie
ANN - Als we de DS de Sentor moeten geloven, dan heeft de gemeente Deventer een stap gezet om te..
2 jaar geleden via Actueel Nieuws