Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

8-jarige kind moet verplicht van het pleeggezin naakt lopen over een naturisten camping

Datum: woensdag 12 februari 2014

Bron: Actueel Nieuws

Nederland , 12 februari 2014 -

Geachte heer/ mevrouw

Mijn dochter van 8 jaar oud is al 6 jaar uit huisgeplaatst en woont in een pleeggezin .

Ten eerste is mijn dochter ten onterecht van mij afgepakt. Ze hebben mij in het dossier zwaar slecht afgeschilderd en het moment dat ik bij de rechter kwam, die mij de mogelijkheid gaf om het traject van huis naar thuis plaatsing af te maken, zodat ik mijn dochter weer thuis kon krijgen, kwam er een ander voogd en die besloot zonder mij gezien of gesproken (we kenden elkaar niet eens) te hebben mij niet te vertrouwden en verzocht de rechter niet het traject af maken. Kort daarna heeft dezelfde gezinds voogd mijn gezag gedwongen afgepakt. Dus de voogd heeft de eis van de rechter dat ik 6 maanden de tijd had om het traject af te maken gewoon genegeerd.

Tot heden heb ik nog dezelfde voogd maar word totaal niet door haar serieus genomen.

het zit zo, mijn dochter verblijft in een pleeggezin en die mensen zijn nudisten. Ze gaan ook echter met haar naar diverse naakt campings . BJZ heeft mij dan ook nooit eerder ingelicht dat haar pleegouders dat waren en dat zij daar op vakantie gingen, want als ik dat geweten had, had ik mijn dochter meteen ergens anders laten plaatsen. Ik moest echter van mij dochter horen na 5 jaar en ik citeer "mam ik ga op vakantie naar een camping waar ik naakt moet lopen ik vind dat niet leuk en weet ook niet waarom dat moet" zij vertelde mij ook dat zij daar wel eens eerder is geweest, maar BJZ noch pleegzorg en pleegouders hebben dit al die tijd verzwegen, terwijl dit voor mij wel van belang is om te weten waar en wanneer me dochter ergens naar toe gaat.

Toen ik dit hoorde was ik geshockt , bang en verdrietig tegelijk. Ik belde direct naar BJZ maar mijn voogd was niet bereikbaar en dus werd ik van het kastje naar de muur gestuurd .

Ik heb gevraagd naar mijn voogd teamleider maar werd door verbonden met een collega. ik wilde graag een paar antwoorden beantwoord krijgen maar ze konden mij geen informatie verschaffen, met name wat zijn de rechten en de plichten van pleegouders omtrent vakantie??? En waarom is mij dit nooit eerder vertelt? .

Na heel wat heen en weer bellen om een afspraak te maken met de voogd en de pleegouders kreeg ik na een anderhalf maand een gesprek en bleek dat voogd al eerder bij pleegouders langs geweest te zijn om hun verhaal aan te horen. Maar naar mijn verhaal werd niet geluisterd, dit gebeurde pas op een later stadium. De voogd heeft me anderhalf maand in het ongewisse gelaten. Uit eindelijk kwam er een gesprek waar voogd niet bij was, na aandringen van mij omdat ik antwoorden wilde van de pleegouders, omdat zij dit normaal vinden en doen alsof ik gek ben.

Dit gesprek leiden nergens toe, de pleegouders speelde het slachtoffer en kwamen met domme argumenten " mensen in kleding zijn aantrekkelijker dan naakte mensen " met andere woorden er kan haar niks gebeuren en dat een naakt camping meer te vertrouwen is dan gewone camping.

ook werd er gezegd "wij zorgen tenminste voor haar" en pleegzorg zat er maar bij en keek ernaar. het kwam erop neer dat ik maar moest doen met wat hun zeiden en daar niks aan kon veranderen. Uiteindelijk hebben ze haar toch op vakantie laten gaan, terwijl ik 3 maanden van te voren al had aangegeven dat ik dat niet wilde. want BJZ ziet geen gevaren en verzekerde mij dat ik hun moest vertrouwen, alsof ze zelf meegingen op vakantie om daar mijn dochter te beschermen.

Dit heeft mij echter heel boos en wantrouwend gemaakt naar BJZ, want ze sloegen mij over terwijl ik met de klacht kwam. BJZ kiest dan ook altijd de kant van pleegouders ongeacht wat er ook gebeurt. Dit heb ik wel eens vaker meegemaakt, ik kwam met een klacht over de verzorging van mijn dochter, tijdens een evaluatie gesprek. De pleegmoeder was beledigt en ik mocht mijn dochter 2 maanden niet zien omdat BJZ vond dat er spanningen waren die eerst opgelost moesten worden. Dus ik voel me sowieso niet serieus genomen en schreef een brief na de onafhankelijke klachten commissie .

Die eerst werd door gemaild naar mijn voogdes wat niet hoort. corrupt dus!!!!!

Uiteindelijk omdat ze hoorden dat ik naar klachtencommissie was gestapt kreeg ik alsnog een gesprek met alle partijen om het uit te praten . Maar toen ik daar aankwam wilde de pleegouders het daar niet over hebben want ze waren "beledigt ". En ik dan het is nota benen mijn dochter die naar de geslacht delen van pleegouders en derden moet kijken. Maar het gesprek waar ik zo lang op wachten werd weer uitgesteld met een half jaar en tot nu toe hebben we het nog steeds niet de spanningen zoals zij zeggen uitgesproken.

In april 2014 krijgen we pas een evaluatie gesprek en dan hopen ze dat ik bij mijn zinnen ben gekomen . DUS NIET ik blijf vechten voor mijn rechten, alleen word dat door de maatschappij moeilijk gemaakt.

Ik ben klaar met BJZ en de rest maar moet me gedeisd houden anders zie ik me dochter nooit meer terug en daar ben ik niet van gediend!!!! De klachtencommissie heeft 5 van de 6 klachten ongegrond verklaard en de laatste klacht dat ik niet serieus word genomen gegrond verklaart .

ik zit met mijn handen in mijn haren, ik voel me machteloos want de zomer komt er weer aan en ik wil niet gaan zitten wachten dat me dochter wat aan word gedaan op een camping. ze zien de ernst van de situatie niet in onlangs alle berichten die op het nieuws zijn geweest.

Ook zie ik me dochter maar 1x per maand en dat na 6 jaar wat mij belooft is dat het geleidelijk op zou lopen. Maar elke keer als ik mezelf bewezen hebt word ik weer de grond ingetrapt en moet ik weer opnieuw beginnen. Ze hadden mij belooft een traject te mogen volgen zodat mijn dochter in de toekomst bij mij mocht logeren, dat traject is nooit meer opgepakt ondanks dat ik meerdere malen heb aangeven het traject te willen volgen. Mijn dochter is echter veiliger bij mij thuis dan bij haar pleegouders, want zij vinden het normaal dat mijn dochter van 8 jaar met hormonen van een kind van 12 met haar pleegbroer van 13 onder de douche mag staan.

Mijn wens is dat mijn zaak opnieuw bekeken word door een onafhankelijke rechter en wil graag mijn kind zelf opvoeden !!!!!

Vriendelijke groeten S. Djalis

Actueel Nieuws Nederland heeft geprobeerd om reactie te vragen aan de kinderbescherming en aan de pleegzorg. Helaas kon niemand onze vragen beantwoorden en werden we diverse keren doorgestuurd zonder enige resultaat.

Deze brief is gechreven door haar moeder S. Djalis


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
3 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
5 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
6 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
6 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
7 jaar geleden via Ikvergelijk.nu