Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Herhaling van propaganda leugens als Anass Wassenaar

Datum: zaterdag 21 december 2013

Bron: Actueel Nieuws

Nederland , 21 december 2013 -

Het einde van het jaar komt weer in zicht dus alle Main Stream Media gaan de leugens die zij het afgelopen jaar namens de staat verkondigd hebben, nog eens aan u herhalen. “Mocht u het zijn vergeten, dan is dit de versie van de waarheid die u moet onthouden“, zo luidt de onderliggende boodschap. Het meest pakkende voorbeeld van vandaag is de het overzicht van februari 2013 waarin onder meer de zaak van Anass Aouragh uit Wassenaar nog even herhaald wordt. De Telegraaf laat goed zien wat u wel moet onthouden en noemt vooral niet wat u ook maar het beste kunt vergeten.

Filmbron: omroepwest

Zelfmoord?

Ja, wellicht werd Anass wel gepest op school, maar de leeftijdsgenootjes die wij hebben gesproken spreken niet van een dusdanig pesten dat dit een aanleiding zou kunnen zijn voor zelfmoord. Toch is dat het perfecte argument om de zaak flink in de doofpot te houden. Daarbij komt dat het OM het rapport van het NFI als leidraad neemt, terwijl er bijvoorbeeld grote blauwe plekken op de linker en rechter ribben van Anass zaten, alle nagels blauw waren en nog allerlei andere zaken die niet in het NFI rapport vermeld stonden. Ook de nekstriem van Anass was horizontaal, terwijl er bij verhanging sprake moet zijn van een schuine lijn. Er zijn nog legio openstaande vragen aangaande de zaak. Deze zijn tot op de dag van vandaag onbeantwoord of met onzinnige antwoorden ingevuld. De tijdlijn omtrent de hele moord roept nog steeds de meest prangende vragen op (zie ook hier).

De meest opvallende zaken zijn natuurlijk:

  • hoe kan het dat een helikopter met infraroodcamera zoekt in een gebied dat niet meer is dan een hondenuitlaatparkje en niets vindt; speurhonden niets vinden, maar Anass de volgende dag toch op de plek ligt waar al gezocht is?
  • waarom stond ‘s ochtends vroeg de cameraploeg van Omroep West klaar terwijl er geen enkele indicatie was dat Anass gevonden zou worden?
  • waarom mocht de vader in eerste instantie niet bij het wassen van Anass zijn in het ziekenhuis en niet bij de begrafenis?
  • waarom lekte de moeder van Anass het NFI rapport naar mij met - zo bleek later - als doel de vader van het lekken te beschuldigen en er zo voor te zorgen dat het OM hem geen informatie meer wilde geven?
  • waarom heeft de moeder er alles aan gedaan om het onderzoek naar ‘een andere reden dan zelfmoord’ tegen te werken en wordt er later het jaar een mediacampagne gestart die de indruk wekt dat zij niet in zelfmoord gelooft, terwijl de vader er juist alles aan deed druk op het OM uit te oefenen?

Ondertussen begint de geloofwaardigheid van mensen als Peter R. de Vries - die zich als eerste uitsprak over deze zaak - ernstig af te brokkelen. Zo stond er vandaag in de krant dat Peter R. de Vries opgeroepen wordt als getuige ineen moordzaak in Venray, waar Peter duidelijk naar voren komt als iemand die voor het OM werkt. Peter R. de Vries blijkt in geen enkel opzicht meer onafhankelijk te zijn, maar zuiver ingezet te worden waar het OM een bepaalde “waarheid” aan de maatschappij wil verkopen via de kranten en TV. Peter R. wordt ingezet waar nodig, maar ondertussen vergeet men dat hij nota bene bevriend was met een huurmoordenaar genaamd Rob Zegerius. Deze Rob Zegerius werkt zelfs decennia lang met Peter samen en de vrouw van Rob Zegerius was medewerker van Peter vanaf het eerste uur. Bekijk onderstaand interview met Steve Brown voor een uitgebreide toelichting.

In ieder geval is het duidelijk dat binnen nu en enkele weken de Vaatstra zaak open gaat breken. Er is keihard en onomstotelijk bewijs beschikbaar waaruit blijkt dat Jasper Steringa niet de dader is. Waarschijnlijk zijn er daardoor een paar mensen - waaronder Peter R. de Vries en advocaat Jan Vlug - die de jaarwisseling met een iets minder gerust gevoel tegemoet zullen gaan. Vermoedelijk kan dan ook de Anass zaak open gebroken worden. De geloofwaardigheid van het OM en het NFI worden ook zeer zwaar aangetast. Er wordt namelijk met dit nieuwe bewijs (wat in januari wordt onthuld) keihard bewezen dat deze organisaties zware fraude hebben gepleegd.

Bron: Martin Vrijland


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
3 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
5 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
6 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
6 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
7 jaar geleden via Ikvergelijk.nu