Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Nederland wordt afgeluisterd minister Plasterk ter verantwoording

Datum: zaterdag 7 december 2013

Bron: Actueel Nieuws

Nederland , 7 december 2013 -

ANN - In onderstaand Youtube filmpje roep ik op om minister Plasterk ter verantwoording te roepen. Natuurlijk weten we allemaal dat de commissie Dessens bedoeld was om er voor te zorgen dat ‘dat wat nu nog illegaal is’ weg te poetsen met een mooi ambtelijk geformuleerd advies. Waarschijnlijk zijn zij dus degenen geweest die met de GCHQ overlegd hebben. Dit was groot nieuws toen Edward Snowden het lekte, maar de Main Stream Media lijkt dit al weer te zijn vergeten. De commissie Dessens moet recht maken wat krom is.

We worden afgeluisterd en dat gebeurt bij iedereen. Daarnaast worden alle telefoons exact gevolgd qua locatie. De NSA (en dus de AIVD) weet precies waar u bent. Verbaast u zich ook over de technische storing in de taps van Van Rey? Terrecht! Verbaast u zich ook dat er een landelijke zoekactie opgetuigd wordt naar een vader die zijn kinderen zou hebben vermoord, terwijl de AIVD simpelweg haar vrienden van de NSA had kunnen bellen? Terecht! Door even het ‘co-traveler’ systeem te raadplegen was de hele zoekactie niet nodig geweest. Je gaat je afvragen of de ‘Jeroen Denis kwestie’ geen in scene gezette false flag was. Maar, nee..ho! Dat is complotdenken. Inmiddels kunnen we niet meer spreken van complotdenken, maar van het constateren van feiten. Het telefoonspoor was simpelweg keihard en real-time bekend bij de vrienden van de AIVD, genaamd de NSA. Of hebben we dan ineens een bureaucratische drempel die het opvragen van die gegevens belemmert?

Wat kunnen wij als volk nu doen tegen die regenten die ons gewoon voorliegen? U heeft al moeite de zaakjes thuis draaiende te houden. De rekeningen lopen door, u heeft uw dagelijkse beslommeringen en in Den Haag trekken ze zich toch niets aan van wat u vindt. U heeft waarschijnlijk ook geen zin of geld om naar Den Haag te gaan en met spandoeken op het Malieveld te gaan staan. En ook dat heeft wel aangetoond niets uit te maken. Sterker nog; u loopt het risico om opgepakt te worden. Dat willen we allemaal niet.

Wat u wel kunt doen is ‘Nee’ gaan zeggen tegen het systeem. U en ik houden het namelijk zelf in stand. We kijken naar de journaals en naar alles wat de Main Stream Media ons door de strot duwt als waarheid. Voor kritisch nadenken zijn we eigenlijk te lui geworden. Natuurlijk zijn er uitzonderingen. De kans is groot dat die mensen wel eens deze website bezoeken. Dat is dan ook wat u kunt doen. U kunt uw medemens helpen ontwaken. U kunt ze wijzen op de leugens. U kunt helpen een eerlijke kijk op het nieuws te verspreiden. Want de werkelijke opstand zit hem in het hart. We moeten niet langer buigzaam meewerken aan dit systeem van list en bedrog. Het in actie komen kan op kleine schaal. Op uw werk of in uw kennissen- en vriendenkring. Genoeg is genoeg! Verspreid nieuws van websites die - in tegenstelling tot de Main Stream Media - wel de leugens ontmaskeren. Wees niet langer passief en kom in opstand vanuit uw hart.

De AIVD is slechts een onderdeel van de New World Order. Nederland is nog slechts een provincie in de New World Order deelstaat genaamd Europa. En alles wat in Nederland gebeurt valt onder regie van ver buiten Den Haag. Technologisch gezien zijn we nog maar een klein stapje verwijderd van de actieve aansturing vanuit de NSA van de Androïde mens. Wees gewaarschuwd.

Bron: Martin Vrijland


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
3 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
5 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
6 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
6 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
7 jaar geleden via Ikvergelijk.nu