Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Kunstmatige baarmoeder is een feit

Datum: maandag 4 november 2013

Bron: Actueel Nieuws

Buitenland , 4 november 2013 -

ANN - Kent u de schrijver Aldous Huxley? Die schrijver is wat mij betreft net zo belangrijk als George Orwell. In zijn Brave New World omschrijft Aldous Huxley hoe er sprake is van een maatschappij gebouwd op basis van genotype-selectie. Zijn boek Brave New World is ook in film uitvoering op Youtube te vinden (zie onder). Het boek en de film geven een aardig beeld van hoe de wereld er volgens de New World Order uit moet komen te zien; al hoewel ze dit nooit zullen toegeven. Natuurlijk ga je niet aan de grote klok hangen waar je achter de schermen mee bezig bent. Dat is het domste wat je kunt doen, want dan komt het volk in opstand. U kut het slechts zien aan de contouren als u er tenminste aandacht aan wilt besteden, want als u al een bèta bent, zult u denken “I am a bèta and I’m perfectly happy“. Dan maakt u zich niet druk om wat de alpha’s doen. Het komt niet eens in u op. We kunnen daarom misschien wel concluderen dat er al vele bèta’s rondlopen (voor begrip zie film) en dat we hard onderweg zijn richting degamma’s en de delta’s.

Wel moet ik opmerken dat ik de wereld volgens Aldous Huxley toch iets anders geformuleerd zou hebben, want nergens in zijn boek komt de androïde mens voor net zo min als het transhumanisme (alhoewel dat misschien de categorie alpha’sbetreft). Wat wel voorkomt in zijn boek is wat u tevens ziet in de film The Matrix. U kent ze wel die roodachtige baarmoederachtige zakken waarin lichamen gecultiveerd worden. Heeft u dat eigenlijk ooit begrepen? Ik wel, maar ik vind dat u de betekenis van de film de Matrix zelf moet leren begrijpen. In feite is het een graadmeter voor de open- of geslotenheid van de geest. Ziet u de film als een rare sciencefiction film met leuke kogeleffecten, dan wordt het tijd dat u nog even een rode pil slikt.

De kunstmatige baarmoeder

Wetenschappers zijn er inmiddels in geslaagd om de kunstmatige baarmoeder te bouwen zo getuige dit artikel. Dat die er zou komen was voor mij eigenlijk wel duidelijk. Er gaat nog veel meer komen. Het is een voorbode van de verandering van natuurlijke voortplanting richting de staatsgereguleerde voortplanting. De onvruchtbaarheid van de mens wordt stiekem al voorbereid door allerlei stoffen in ons drinkwater te stoppen. Hierdoor moeten steeds meer vrouwen aan de hormoonkuur en is IVF een steeds meer toegepaste oplossing om zwanger te worden. Daarnaast wordt er enorm gepusht om homoseksualiteit en transgender-optie (ombouwen) onder de aandacht te brengen. Kinderen moeten al op de basisschool die optie voorgeschoteld krijgen en leren dat hetroseksualiteit niet een natuurlijke standaard is, maar slechts ‘een keuze die je maakt‘. En zoals Poetin al zeihomo’s kunnen zich niet voortplanten“. Wat is het toch een vreselijke man hè die Poetin! Nou ja, er was ook een paus die er iets over zei. [Quote katholieknieuwsblad] Paus Benedictus heeft in een profetische toespraak gewezen op de agenda achter deze ontwikkelingen: door middel van een gender-ideologie, die ontkent dat seksualiteit deel uitmaakt van een voorgegeven orde, probeert een wereldwijde elite een nieuwe orde in te voeren, waarmee zij op de eerste plaats haar eigen machtspositie verzekert.

Zou het misschien waar kunnen zijn dat er een verborgen agenda is waarin de voortplanting door de staat gereguleerd gaat worden? Zou er sprake kunnen zijn van genderselectie? Wist u trouwens dat minister Ronald Plasterk een geneticus is, die in de regeringsadviesraad gezeten heeft? Wist u dat hij ingrijpen in het IVF-proces mogelijk gemaakt heeft? Ja, dat gaat dan officieel om erfelijke ziektes, maar we weten inmiddels dat “Plasterk nooit liegt“. Wat weten wij wellicht niet van wat er zo al nog meer gebeurt bij dat IVF-proces? Inmiddels lijkt er technologisch gezien weinig meer in de weg te staan om het gehele geboorteproces door de staat te laten reguleren. Aan de DNA-databanken wordt al druk gewerkt. We zitten al meer in de ‘Brave New World’ dan menigeen durft te zien.

Bron: Martin Vrijland


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
1 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
3 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
4 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
4 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
4 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
4 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
4 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
4 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
4 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
5 jaar geleden via Ikvergelijk.nu