Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

De wereld is groter dan we ooit hebben gezien

Datum: maandag 9 september 2013

Bron: Actueel Nieuws

9 september 2013 -

Frost War

Er is veel voorspeld en veel te zeggen over de oorlog in Syrië, maar de spanning die op dit moment aanwezig is in de wereld is groter dan we ooit hebben gezien.

Het begon allemaal met de demonstraties tegen de Syrische president Bashar al-Assad. Demonstraties die we zagen in Tunesië, Marokko, Jemen, Egypte, en Libië. Demonstraties die volgens al deze leiders werden veroorzaakt door terroristen en een groep genaamd de interest-rate lobby.

Het is interessant om te zien dat in alle landen waar de demonstraties tot burgeroorlog is geëscaleerd Al Qaeda actief is en zelfs het initiatief heeft genomen in het bevechten van de regering.

Natuurlijk heeft Assad in zijn gevecht tegen deze terroristen en rebellen een hoop burgerslachtoffers gemaakt door deze te bombarderen, en misschien wel te vergassen. Verschillende landen roepen hier een halt toe. En de vermeende gifgasaanval escaleerde het idee om een halt toe te roepen aan het geweld.

Het originele idee is om de commandobunkers uit te schakelen om zo meer gifgasaanvallen te voorkomen, maar dat is als het naar beneden halen van een vliegtuig zonder het vliegtuig te beschieten. Als je de verkeerstoren beschiet kan geen enkele vlucht in de omgeving de weg vinden, met als resultaat dat ze allemaal crashen. Dit idee zal er dus voor zorgen dat Al Qaeda alsnog de overhand krijgt.

Toch lijkt President Obama dit idee door te willen drukken, zonder de wens van het volk daarin mee te nemen. Het is raar om te zien hoe het westen hun positie inneemt naast de rebellen en Al Qaeda terwijl ze dezelfde Al Qaeda hebben proberen uit te roeien door Afghanistan binnen te vallen. Deze rebellen zijn bewapend door westerse landen. Wat een oorlog bij volmacht is geworden ook wel een Proxy War genoemd. Deze derde partij heeft via officiële kanalen Al Qaeda uitgenodigd om mee te vechten om Assad af te zetten.

Mij geeft dit de indruk dat Al Qaeda net als de rebellen een Proxy War vechten met als grootmacht achter zich het Westen. En is het teveel gevraagd om Al Qaeda te zien als een huurlingengroep die vecht voor de personen met het meeste geld? In dit geval de Verenigde Staten (hoe groot hun schulden ook zijn), en in het verleden Osama bin Laden.

Obama lijkt er namelijk op gebrand Assad van zijn troon te stoten. Eerst schuift hij hem de schuld in de schoenen voor een aantal gifgasaanvallen voor deze zijn onderzocht door de VN. Met als argument dat de raken zijn gevuurd vanuit gebied dat door Assad bezet is, en treft alleen gebied bezet door rebellen.

En nu waarschuwt senator Lindsey Graham dat als Amerika Syrië niet aanpakt, Iran nooit zal geloven dat zij daadwerkelijk gestopt gaan worden in het fabriceren van de vermeende kernwapens. Vervolgens deponeerde de senator nog wat extra olie op het vuur door te stellen dat als Iran de beschikking krijgt over nucleaire wapens een kernbom op Charleston Harbor tot de mogelijkheden behoort.

Ik heb moeite met beide beweringen. Deze rebellen kunnen niet die gebieden insluipen om deze raketten af te vuren? En senator Lindsey Graham lijkt in het tijdperk Ahmadinejad te leven terwijl Iran op een diplomatieke tour is met hun nieuw gekozen president. Het is inderdaad de waarheid dat Iran en Rusland gedreigd hebben met vergelding als de VS Syrië binnenvalt. Maar zolang de VS zich er buiten houdt hoeft deze nucleaire nachtmerrie niet plaats te vinden.

Dit lijkt er dus meer en meer op dat de Leiders van de VS een Proxy War tegen zichzelf zijn gestart, of de False Flag aanvallen zoals de complottheorist gelooft. En wat moet je precies geloven? Als je een dag voor Lindsey Graham zichzelf verklaart een bericht van een soldaat ontvangt. Met als mededeling dat meerdere nucleaire bommen onder het mom van black-ops operaties richting Charleston vertrokken zijn. Zonder handtekeningen, zonder juiste papieren. Om op een flatbed truck te worden geladen en gewoonweg in het niets te verdwijnen. Zoals Infowars.com deze informatie beweert gekregen te hebben.

Er zijn vele tegenstrijdige evenementen in de wereld gaande. De een nog gekker dan de ander. Wat ik je vraag te doen is je ogen open te houden en je af te vragen; wat houdt hun tegen om het ergste van het ergste te doen?

-Aylmer


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
3 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
5 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
6 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
6 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
6 jaar geleden via Ikvergelijk.nu