Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Irak methoden om het volk te misleiden

Datum: dinsdag 27 augustus 2013

Bron: Actueel Nieuws

27 augustus 2013 -

Wellicht weet u zich nog deze dame te herinneren. Een jonge dame van 15 verschijnt voor de microfoon in het jaar 1999. Zij vertelt over de gruwelijkheden in de ziekenhuizen van Irak. Zij zou ooggetuige zijn geweest van Iraakse troepen die baby’s uit hun couveuses haalden om ze op de koude vloer achter te laten om te sterven. Op dat moment stonden de peilingen voor het invallen van Irak onder de Amerikaanse bevolking op 50/50. Natuurlijk wordt in zo’n situatie ook in Europa gepeild, want Europa is niets meer dan een deelgebied van New World Order Amerika. Na de emotionele toespraak van het meisje kon George Bush senior met het grootste gemak alle lichten (peilingen) op groen krijgen om Irak binnen te vallen.

Achteraf bleek de dame de dochter te zijn van de ambassadeur van Koeweit in Amerika. Een Canadese omroep ontdekt dit feit en zo viel de hele façade door de mand. De oorlog in Irak is dan echter allang begonnen. Natuurlijk was de leugen over de baby’s niet de enige aanleiding om Irak binnen te vallen. Ook waren er nog de ‘weapons of mass distruction‘. Ook die bleken niet te bestaan.

Zou het meisje ooit nog last van haar geweten hebben gehad over de genocide waarbij ongeveer 1,5 miljoen doden vielen in Irak? Heeft u zich er eigenlijk ooit schuldig over gevoeld? Nee toch? Wij hebben namelijk democratie gebracht! U weet wel: vrijheid! Tenslotte hebben we het volk verlost van een vreselijke tiran die zelfs zijn eigen volk uitmoordde met gifgas. Maar wacht, dat gifgas blijkt ook van Amerika afkomstig te zijn! Zijn het dan misschien toch niet de ; verschrikkelijke tirannen’ in de landen, maar is het simpelweg het imperialistische moordende Westen dat vooral bloed aan haar politieke handen heeft?

Gifgas in Syrië

En nu duikt er weer “bewijs materiaal” op aangaande een gifgas aanval van de Syrische regeringstroepen op haar eigen bevolking. Wat denkt u nu zelf? Waarom laat president Bashar Al-Assad zo snel de VN inspecteurs toe? Omdat hij iets te verbergen heeft? Is dat gifgas wel echt van de Syrische troepen afkomstig?

Herinnert u zich de foto links nog? Die foto werd op 25 mei 2012 gebruikt door de BBC om een massaslachting in Syrië in beeld te brengen. De foto is echter gemaakt op 27 mei 2003, 9 jaar eerder, in Al Musayyib, Irak. De fotograaf Marco di Lauro heeft de foto gewoon op een stocksite staan.

Zo wordt u continu in de maling genomen in de Main Stream Media. De oude trucs van toen worden nog steeds toegepast en u tuint er nog steeds graag in. Waarom? Nou ja, dat is een oude psychologische methode die al door Adolf Hitler beschreven werd als “Die Große Lüge“. Het is een kwestie van het overladen van het volk in alle media met de gewenste variant van de waarheid en u gaat het vanzelf geloven. Uw onderbewustzijn wil dat graag. U wilt geloven dat de media en de politici (met de media als hun spreekbuis) u de waarheid vertellen. Het gaat er bij u niet in dat het niet waar kan zijn wat zoveel mannen en vrouwen op eervolle posities u een rat voor de ogen zouden willen draaien. Nou ja, de lezers van mijn site misschien wel, maar het gros slikt gewoon wat het nieuws brengt als zijnde de waarheid.

Ik wil daarom toch even wijzen op het recente onderstaande filmpje. Het betreft een filmpje dat gemaakt zou zijn van de slachtoffers van een gifgasaanval. U ziet daarin duidelijk hoe gemanipuleerd wordt met beelden. Ook ziet u op zeker moment een verpleegster een spuit in de arm van een dood kindje steken. Waarom zou een dood kindje nog een injectie nodig hebben denkt u?

We worden massaal in het ootje genomen, zuiver en alleen met één doel. Het Westen wil haar imperialistische New World Order agenda doorzetten. Het credo is ‘Problem, Reaction, Solution’: Creëer een wereldwijd probleem in de vorm van crisis en wereldoorlog (problem); De reactie is wereldwijde uitputting en chaos (reaction); de oplossing is, de verlossing door de nieuwe sterke wereldleider die de wereldregering (NWO) zal implementeren (oplossing).

Bron: Martin Vrijland
Filmbron: crasty23


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
3 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
5 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
6 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
6 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
6 jaar geleden via Ikvergelijk.nu