Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Er moet 15 miljard uit de lucht getoverd worden dit heet bezuinigen

Datum: maandag 26 augustus 2013

Bron: Actueel Nieuws

26 augustus 2013 -

Als we de afgelopen 2 twee weken even goed beschouwen, is Nederland nu in de situatie beland dat er 15 miljard geld uit de lucht getoverd moet worden. Daarvoor hebben de heren staatslieden over het algemeen maar 1 oplossing en die heet ‘bezuinigen’. En dat kan weer vrij worden vertaald naar: haal het bij het volk.

Eerst kwam op 13 augustus de melding dat we niet 6, maar 8 miljard gaan bezuinigen en afgelopen weekend kopten de kranten dat de ABN AMRO een verlies van 7 miljard op gaat leveren. In totaal hebben we het dus over een bedrag van 15 miljard dat ergens vandaan moet komen. Ik wil u er daarom op wijzen dat u er door de Main Stream propaganda Media al op voorbereid bent dat dit zou gaan gebeuren. Zij hebben u al laten zien waar al die miljarden vandaan moeten komen. Kijkt u daarvoor bijvoorbeeld nog maar eens even naar het filmpje uit dit artikel vanaf 6:00 minuten. Dat geld gaat namelijk bij U vandaan gehaald worden. U bent namelijk de grootste dief van de overheid; U bent massaal frauduleus! U fraudeert waar u maar kunt!

En het mooie van al dat frauderen is dat het om miljarden gaat. Wel 20 miljard zo meldde die zelfde journaaluitzending. Snapt u wat de bedoeling is? Nee? Nou dan ga ik het u uitleggen, maar eerst even een kleine intermezzo..

De staat smijt het geld over de balk aan voornamelijk het redden van banken en landen (via Brussel, zoals in het geval Griekenland). Daarbij moet ik opmerken dat het redden van een land eigenlijk vooral het redden is van de mogelijkheid van dat land om zijn lopende kosten (ministeries, ambtenaren, etc.) te blijven voldoen. En zoals u weet zijn een groot onderdeel van de lopende kosten van een land het betalen van rente op leningen aan banken. Het helpen van een land als Griekenland met nog meer geld is eigenlijk te vergelijken met geld pompen in een zwart gat. Als we zouden beginnen met het kwijtschelden van de schulden zouden alleen de banken die het geld verstrekt hebben geld verliezen. Dus als je alles goed bij elkaar op telt zijn we steeds en slechts bezig banken te redden. Want de Griekse staatsschuld komt in de kern eigenlijk van banken. Als je het geld helemaal terug volgt kom je dan bij de centrale banken uit. In dit artikel heb ik dat uitgebreid toegelicht. We zijn dus per saldo steeds bezig banken te redden. Is dat dan echt zo hard nodig? Zouden die centrale banken - die dat geld uit het niets geschapen hebben - dat geld niet gewoon af kunnen schrijven? Lees in dit artikel hoe we dit draaikolkmodel zouden kunnen doorbreken.

Wat is de bedoeling?

Brussel (u weet wel..die beerput) wil graag dat Nederland gaat bezuinigen. Mark Rutte heeft al gezegd dat dit 8 miljard gaat worden. De ABN AMRO gaat 7 miljard extra kosten. De teller staat daarmee dus op 15 miljard. Welnu de bedoeling is natuurlijk dat de overheid dat geld gaat halen bij de frauduleuze burger. En hiervoor hebben ze hard mensen nodig. U en ik kunnen straks waarschijnlijk banen gaan vinden binnen de overheid. En dat worden fantastische banen! U mag namelijk uw medeburgers gaan controleren op frauduleuze praktijken. En daar is geld voor, want naar schatting kan er wel 20 miljard aan gemiste gelden als gevolg van fraude binnen gehengeld worden. En als de balans dan 15 miljard tegen 20 miljard is, dan is er dus wel 5 miljard beschikbaar voor het investeren in nieuwe mensen. We gaan er dus nog meer BOA’sbij krijgen. Daar moet wel geld voor komen. Het schept immers werkgelegenheid en het levert geld op. Althans dat moeten we geloven.

“He…lekker kunnen we toch weer met een gerust hart naar bed vanavond. Het valt allemaal reuze mee met al die miljarden. Het zit gewoon in onze eigen frauduleuze zakken!”. Er is geen enkele reden om u zorgen te maken. Er zit genoeg geld in deze maatschappij waar de staat nog wat van kan afpakken. En er zijn genoeg gedreven mensen die zich graag laten omscholen tot een vak met een uniform dat de staat dient. Iedereen is er tenslotte bij gebaat. Het levert een beetje meer controle op en is dus ook enorm goed voor de veiligheid. Heerlijk hoor zo’n politiestaatmodel. Tenslotte kunt u altijd gaan emigreren als u niet tegen al die betutteling kunt.

Bron: Martin Vrijland


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
3 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
5 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
5 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
6 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
6 jaar geleden via Ikvergelijk.nu