Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Groenestroom een leugen om meer geld te roven

Datum: maandag 15 juli 2013

Bron: Actueel Nieuws

15 juli 2013 -

Net zoals de Global Warming leugen (die Al Goore steenrijk maakte) bedoeld was om de basis te leggen voor het invoeren van een wereldbelastingsysteem, is het ‘Groenestroom Evangelie’ over het volk uitgestort om het volk nog verder in financiële crisis te storten.

Heeft u er wel eens zuiver logisch over nagedacht wat het rendement van die windmolens nu eigenlijk echt is? Nou laten we eens kijken naar het stroomnetwerk. Wisselstroom zoals dat uit uw stopcontact komt, moet direct afgenomen worden. Anders gezegd; als u uw stofzuiger of samen met een paar miljoen huishoudens uw televisie aanzet, dan moet die stroom direct door het netwerk geleverd worden. Terwijl u het afneemt, moet het opgewekt worden. Het kan niet opgeslagen worden. Dit een stukje meet-en-regeltechniek die door de energie leveranciers georganiseerd wordt. Alle netwerken zijn onderling gekoppeld, zodat wij bijvoorbeeld direct kernenergie uit Frankrijk af kunnen nemen als ons netwerk meer vraagt. Er zitten in het web van internationale energielevering meerdere bronnen. Dat kan een kolencentrale zijn, een kerncentrale of bijvoorbeeld een windmolenpark. En dat laatste wordt dan Groene Stroom genoemd. Maar deze zogenaamde Groene Stroom is de grootste bron van ellende en zorgt er eigenlijk voor dat het netwerk zo instabiel wordt als de pest, waardoor je enorme pieken en dalen in het netwerk krijgt.

Ja maar zult u denken “Het is wel groen. Het is wel milieuvriendelijk“. Nee, dat denkt u omdat u dit zo verkocht is en u nooit de moeite heeft genomen om er kritisch over na te denken. Het probleem met windmolens is namelijk dat ze afhankelijk zijn van de wind. “Maar dat is toch juist goed? Daarom is het juist milieuvriendelijk..” Ja dat is wat u geloven moet. Net zoals u geloven moet dat CO2 slechts is voor het milieu en verhoogt wordt door menselijk toedoen. Want los van het feit dat windmolens enorm milieu-onvriendelijk geproduceerd worden en het landschap verpesten, zijn ze ook nog eens zeer milieu-onvriendelijk waar het gaat om stroomvoorziening. En dat komt door de wind. De wind is namelijk niet stabiel. Dus het ene moment waait het niet, dan weer wel of iets harder en meestal zitten er enorme pieken en dalen in. Wat houdt dat in? Nou die pieken en dalen moeten opgevangen worden door een kolencentrale of een kerncentrale. Vergelijk dat een beetje met het steeds optrekken en afremmen van de motor van uw auto. Als u met een constante snelheid rijdt, verbruikt u minder brandstof. Als u steeds volgas gaat en weer afremt en weer optrekt, dan schiet uw brandstofverbruik omhoog. Windmolens zijn slecht voor het milieu. Elk kritisch geluid in die richting wordt van het internet geweerd.

Niet voor niets staan de windmolens vaak in de buurt van grote snelwegen. Ze moeten u namelijk vooral het gevoel geven dat het land en de politiek echt werk maakt van Groenestroom. En dat doen ze ook. Maar het heeft een andere reden dan die van het daadwerkelijke rendement of de milieuvriendelijkheid. Groenestroom is net zo gehypte als de Global Warming. Het dient maar één doel: het volk nog verder financieel klem zetten en meer bemoeienis van de overheid (lees hier waarom). Die economische gevolgen worden u goed uitgelegd op Xandernieuws. Denkt u voortaan even goed na voordat u gelooft wat Greenpeace u vertelt? Denkt u voortaan even goed na voordat u voor zoete koek slikt wat de overheid u als waarheid predikt? Het wordt tijd dat u uw logisch denkvermogen herwint en kritisch wordt!

Nicola Tesla bedacht ongeveer honderd jaar geleden al vrije en gratis energielevering over de hele wereld, daarbij gebruik makend van de atmosfeer. De ontwikkeling van deze ontdekking werd oorspronkelijk gefinancierd door J.P. Morgan. Maar toen deze steenrijke industrieel ontdekte dat er geen verdienmodel aan gekoppeld zat werd Tesla’s project gesaboteerd. We worden al sinds mensenheugenis voor gelogen. Open uw ogen.

Bron: Martin Vrijland


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
3 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
4 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
5 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
6 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
6 jaar geleden via Ikvergelijk.nu