Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Wie is oplichter Heinrich George Edward

Datum: maandag 28 januari 2013

Bron: Actueel Nieuws

28 januari 2013 -

NEDERLAND (ANN) - Een persoon die bekend staat als een man die alles pakt wat 'ie pakken kan. Hij is niet vies om relaties te hebben met verschillende vrouwen. Regelmatig leent hij her en der geld en betaald hij het nooit terug. Ook auto's worden door hem gekocht en op andermans naam gezet.

Heinrich is vader van meerdere kinderen die afgelopen jaar geboren zijn bij meerdere vrouwen. Het lijkt op het lijf geschreven dat hij in iedere stad een andere relatie heeft. Heinrich is vaak voor zijn werk weg, tenminste dat zegt hij. De vrouwen hebben een vermoeden dat hij weer met iemand anders het bed deelt. Hij zou -tenminste dat vertelt hij-  mede-eigenaar zijn van een transportbedrijf en rijdt samen met zijn compagnon voor een grote Zweedse meubelfabrikant.

Zijn partner bevestigt tegenover de redactie van Opgelicht.nl dat hij zeker heeft samengewerkt met Heinrich, maar toen hij ontdekte dat Heinrich de zakelijke rekening voornamelijk privé gebruikte heeft hij de relatie verbroken. De compagnon is alleen verder gegaan en heeft  van Heinrich nog een bedrag tegoed van ongeveer € 4000,-.

Eén van de vrouwen besloot in de telefoon van Heinrich te kijken en kwam erachter dat hij met meerdere vrouwen een relatie had. Na het vinden van diverse foto's en adresgegevens besloot de vrouw contact op te nemen met de andere vrouwen. Daaruit blijkt dat er in 2012 4 kinderen geboren zijn bij verschillende vrouwen. Ook heeft één vrouw een miskraam gehad en verwacht een andere vrouw een kind van Heinrich in de zomer van 2013. Heinrich maakt beloftes die hij niet nakomt, zo zou hij blij zijn met zijn kinderen en belooft bij de vrouw te blijven als ze het kind houdt. Niks is er van waar want Heinrich laat zich amper zien en blijft steeds vaker weg.

Heinrich weet de vrouwen in te palmen door ze op hun gemak te stellen en de juiste dingen te zeggen die de vrouwen willen horen. Heinrich wilt dat de vrouwen stoppen met het slikken van de pil en behandelt, tenminste dat belooft hij de vrouwen als prinsesjes. Als de vrouwen niet willen stoppen met de pil bedreigt Heinrich en gooit hij de pillen via het raam naar buiten. Heinrich heeft vaak geen geld en krijgt het elke keer weer voor elkaar om met een smoesje geld te lenen van zijn vrouwen. Heinrich heeft diverse auto's die hij elke keer op de naam van één van de vrouwen laat zetten met gevolg dat Heinrich onverzekerd rondrijdt en diverse overtredingen maakt in het verkeer. De boetes komen uiteindelijk bij de vrouwen terecht die diep in de schulden raken door Heinrich.

Heinrich belooft  aan kennissen dingen die hij niet nakomt, zo beloofde hij aan Andwello Watson en Paola Laclé dat hij hun auto goedkoper  kan herstellen. Met volle vertrouwen brengt Andwello zijn Mazda  323 naar Heinrich. Een jaar later is de persoon € 2500,- armer en is de auto rijp voor de sloop. De auto kon niet meer gemaakt worden en wordt alleen nog gebruikt voor onderdelen. Ook Paola Laclé wordt het slachtoffer nadat ze haar auto in vol vertrouwen door Heinrich laat maken. Met een smoes verteld Heinrich dat de auto niet meer te maken was en dat hij wel iemand kent die de auto wilt kopen voor 400 euro. Laclé gaat akkoord maar krijgt het vrijwaringbewijs en het geld nooit. Later bleek dat Heinrich de auto voor veel geld doorverkocht had aan een handelaar. 


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
3 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
4 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
5 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
6 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
6 jaar geleden via Ikvergelijk.nu