Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Sinterklaas In het land en in de bioscoop

Datum: donderdag 15 november 2012

Bron: Actueel Nieuws

15 november 2012 -

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan.... 

De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter te zien in 94 bioscopen in het hele land 

Met Charly Luske, Wilbert Gieske, Victoria Koblenko, Ad van Kempen, de twee jonge hoofdrolspelers Laura van Bussel en Julian Ras, de bekende Pieten uit De Club van Sinterklaas, en Sinterklaas 

Regie: Pieter Walther Boer - Productie: Tom de Mol 

Bekijk en download nu de trailer van youtu.be/1fOOEjAZyDU 

Volg de film ook op Facebook en Twitter: 
www.facebook.com/DeClubvanSinterklaas 
@clubvansint: twitter.com/clubvansint/ 

www.declubvansinterklaasdefilm.nl 

De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter is de eerste bioscoopfilm van DE CLUB VAN SINTERKLAAS, dat sinds 1999 al 13 jaar onafgebroken op televisie te zien is. Sinds 2009 bij RTL 4 en Telekids en daarvoor bij Jetix (Fox Kids). De TV-serie is reeds tweemaal bekroond met de Cinekid Kinderkast Award, de prijs voor het beste fictie kinderprogramma en werd in 2007 genomineerd voor de Gouden Stuiver. De avonturen van de bekendste Pieten van Nederland; Muziekpiet, Testpiet, Profpiet, Coole Piet, Hoge Hoogte Piet, Keukenpiet, Kluspiet, Hulppiet en Hokuspokuspiet zijn een begrip voor kinderen en volwassenen. 
De regie van De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter was in handen van Pieter Walther Boer (TV-series De Co-assistent, Flikken Maastricht). Naast de Club Pieten en Sinterklaas zijn hoofdrollen weggelegd voor Charly Luske, Wilbert Gieske, Victoria Koblenko en Ad van Kempen. Laura van Bussel en Julian Ras spelen de twee jonge hoofdrolspelers. De productie werd verzorgd door Tom de Mol Productions. Distributie: Just Film Distribution. 

Het verhaal 
Vlak voor 5 december verdwijnt Sinterklaas op mysterieuze wijze uit het kasteel. De Pieten van de Club begrijpen er niets van en worden ongerust. Als Sinterklaas even later vanzelf weer opduikt, zegt hij onaardige dingen en gedraagt hij zich vreemd. Wat is er met Sinterklaas gebeurd? En wat deed die Speelgoeddokter op het kasteel? Het zijn Mees en zijn buurmeisje Katja die ontdekken wat er met Sinterklaas aan de hand is en wat het geheim is van de eigenaardige Speelgoeddokter. Pakjesavond loopt gevaar en ze moeten zo snel mogelijk de Pieten van De Club van Sinterklaas waarschuwen! Gaat het de Club Pieten en Mees & Katja lukken tijdig de Speelgoeddokter te ontmaskeren? Slagen zij erin Pakjesavond dit jaar toch nog door te laten gaan? 

Laura van Bussel (Katja) 
Laura zit op ballet en op zangles, en is dol op zingen, make-up en knutselen. Na de zomer begint ze in de brugklas HAVO-VWO. In de musicalwereld heeft ze al een aantal sporen verdiend; zo speelde ze het jongste Von Trapp kind, Gretl, in de musical The Sound of Music. Vervolgens speelde ze in de musical Joseph de rol van Miriam. In de musical Annie, die in het najaar op de planken komt, heeft ze ook weer een rol. Ze speelt in Groepje Zuid II. 

Julian Ras (Mees) 
De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter is de tweede film van Julian Ras. Zijn speelfilmdebuut maakte hij in de film Bennie Stout, ook een Sinterklaasfilm. Julian houdt van sport. Hij voetbalt in de schaduwselectie van de Koninklijke HFC in Haarlem. Verder tennist en golft hij graag. Na de vakantie gaat hij naar groep 8. 

Victoria Koblenko (Nicole, de moeder van Mees) 
Als actrice was ze te zien in films als Dood eind, American Dream en Stille Nacht, en in TV-series als Bloedverwanten, Goede tijden, slechte tijden, Vuurzee en Van Speijk. 

Charly Luske (Dirk, de vader van Katja) 
Met name in het theater en op televisie heeft Charly Luske inmiddels een indrukwekkende staat van dienst. Vanaf eind 2011 stort hij zich volledig op zijn zangcarriere, met hier en daar een uitstapje. In het theater was hij o.a. te zien in We Will Rock You, Full Monty en Turks Fruit. Op televisie presenteerde hij programma's als De Leukste Thuis, Cut it Out en Het beste idee van Nederland, en was hij te zien in TV-series zoals ZOOP en Meiden van de Wit. Eind vorige jaar verraste hij een miljoenenpubliek met zijn deelname aan The Voice of Holland. Inmiddels is zijn eerste single Nobody's Guy uit en wordt de nieuwe single opgenomen. 

Ad van Kempen (Fritz, de speelgoeddokter) 
Met zowel rollen in speelfilms als in tv-series heeft Ad van Kempen inmiddels een indrukwekkende filmografie opgebouwd. Zo had hij rollen in Oorlogswinter, New Kids Turbo, Doodslag, 'n Beetje Verliefd en in de TV-series Koen Kampioen, Lijn 32, Wolfseinde, Flikken Maastricht, Van Speijk, Spoorloos verdwenen, Russen en Het glazen huis. 

Wilbert Gieske 
18 jaar lang schitterde Wilbert Gieske in de TV-serie Goede Tijden, Slechte Tijden als Robert Alberts. Maar ook kon men van hem genieten in series als Spijkerhoek, Medisch Centrum West en Baantjer. Hij had een mooie rol in de film De Goede Dood en in de binnenkort uit te komen film Alles is Familie. In het theater maakte hij o.a. furore met een rol in Boeing Boeing. Komend seizoen is hij wederom op het toneel te zien in The King's Speech. 


© Nieuwsbank


actueel, actueel nieuws, nieuws, Actueel Nieuws 030, dagelijks nieuws, nieuws actueel,   


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
4 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
5 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
6 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
7 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
7 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
7 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
7 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
7 jaar geleden via Ikvergelijk.nu