Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

C1000 P2P proces met Descartes Validatieservice

Datum: woensdag 3 oktober 2012

Bron: Actueel Nieuws

3 oktober 2012 -

AMERSFOORT, Nederland, (NB) - Descartes Systems Group (NASDAQ:DSGX) (TSX:DSG), de wereldwijde leider in logistieke services, heeft haar nieuwste dienst, de Validatieservice, succesvol geïmplementeerd bij C1000, een van de grootste retailers in Nederland.

Sinds jaar en dag werken C1000 en Descartes nauw samen om het EDI berichtenverkeer van C1000 zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Het gaat echter niet uitsluitend om EDI verkeer. Edward Heijnen, Supply Chain Manager bij C1000, vertelt: ‘Het is veel belangrijker om naar het supply chain proces als geheel te kijken. Waar gaat het nu nog mis en hoe kunnen we dit verbeteren? Wij kregen iedere week zo’n 2.500 berichten binnen die fouten bevatten. Het uitzoeken hiervan nam zoveel tijd in beslag dat wij dit wilden optimaliseren. In Descartes heb ik een partner gevonden die mee kan denken op niveau, aangevuld met de juiste expertise om ook een technische oplossing te garanderen.’

De Validatieservice is een dienst waarbij een EDI bericht zowel syntactisch als inhoudelijk gevalideerd wordt. Na binnenkomst bij de klant wordt het bericht gecontroleerd volgens de afspraken van de GS1 invoeringsconventie en de parameters die de klant zelf wil hanteren. Deze parameters kunnen per retailer verschillen. Vervolgens worden alle berichten die hier niet aan voldoen ‘afgekeurd’ en automatisch teruggemeld onder vermelding van alle voorkomende fouten. Door rapportages is eenvoudig te achterhalen hoe een EDI partner presteert. Zo is de retailer in staat de fouten in samenwerking met haar toeleveranciers te elimineren. C1000 verwacht een uiteindelijke foutreductie van 90%. Met de validatieservice reageert C1000 nu proactief op problemen die zouden kunnen ontstaan als foutberichten propageren in het backoffice systeem. Dit bespaart niet alleen veel tijd, maar verbetert ook de relatie met haar toeleveranciers en de servicegraad richting de winkels.

‘Dankzij de goede samenwerking met C1000 zijn we in staat geweest om deze dienst te ontwikkelen’, zegt Fred van der Heide, VP Product Strategy. ‘Het vertalen van de wens van de klant naar een nieuwe dienst was een mooie uitdaging. Daarbij hebben we de dienst zo ontwikkeld dat deze ook in te zetten is voor andere klanten, onafhankelijk van de backoffice omgeving. De dienst is opgebouwd uit verschillende modules, een klant kiest alleen datgene wat hij wil gebruiken. De Validatieservice is een van onze nieuwe paradepaardjes.’

Over C1000

Met ruim 400 supermarkten is C1000 de tweede supermarktketen van Nederland. Het hoofdkantoor in Amersfoort ondersteunt de zelfstandige supermarktondernemers in hun dagelijkse bedrijfsvoering. De zes distributiecentra van C1000 zorgen voor de belevering van de C1000 supermarkten. Sinds 24 november 2011 is C1000 overgenomen door Jumbo Supermarkten en vormen zij samen de grootste ondernemersretailer van Nederland.

Over Descartes

Descartes (TSX:DSG) (Nasdaq:DSGX) is de wereldwijde leider op het gebied van on-demand, SaaS-oplossingen (Software-as-a-Service) die bijdragen aan de verbetering van de productiviteit, prestaties en zekerheid voor ondernemingen waarbij logistiek een belangrijke rol speelt. Via het cloud-based Logistics Technology Platform kunnen bedrijven samenwerken met meer dan 35.000 handelsrelaties dankzij de integratie met Descartes’ met het Global Logistics Network, het meest uitgebreide, wereldwijde, logistieke netwerk.

Klanten gebruiken de Descartes’ modulaire SaaS-oplossingen voor het stroomlijnen, controleren en meten van verschillende logistieke processen. Denk daarbij aan; het inplannen en uitvoeren van distributieactiviteiten; het valideren en betalen van logistieke facturen; het aangeven van im- en exportdocumenten.

Descartes’ hoofdkantoor is gevestigd in Waterloo, Ontario, Canada en de onderneming heeft daarnaast vestigingen en partners verspreid over de hele wereld. Meer informatie op www.descartes.com.

Dit bericht bevat toekomstgerichte informatie die binnen het kader van de financiële wetgeving valt ("toekomstgerichte verklaringen") in relatie tot het productaanbod van Descartes en potentiële, daaruit voortvloeiende baten en andere belangen. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen impliceren bekende en onbekende risico’s, onzekerheden, aannamen en andere factoren die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke resultaten, prestaties of verworvenheden en wel zodanig dat deze significant afwijken van de beoogde resultaten, prestaties of verworvenheden of ontwikkelingen die expliciet of impliciet volgen uit dergelijke toekomstgerichte verklaringen. Tot deze factoren behoren, zij het niet uitsluitend, de factoren en aannamen die zijn beschreven in de paragraaf getiteld Certain Factors That May Affect Future Results (Bepaalde factoren die toekomstige resultaten kunnen beïnvloeden) in documenten die zijn gedeponeerd bij de Securities and Exchange Commission, Ontario Securities Commission en andere beurscommissies in Canada. Lezers zijn gewaarschuwd geen onevenredig vertrouwen te hebben in dergelijke toekomstgerichte verklaringen die alleen hun waarde hebben op de dag dat zij worden afgelegd. Descartes verbindt zich niet tot of aanvaardt geen enkele verplichting of garantie tot publicatie van wijzigingen op of revisies van een toekomstgerichte verklaring indien de verwachtingen veranderen of de gebeurtenissen, voorwaarden of omstandigheden zich wijzigen waarop een dergelijke toekomstgerichte verklaring is gebaseerd.


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
3 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
5 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
5 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
6 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
6 jaar geleden via Ikvergelijk.nu