Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Perfect for People krijgt 6 SAP Validated Expertise Partner

Datum: woensdag 25 juli 2012

Bron: Actueel Nieuws

25 juli 2012 -

NIEUWEGEIN, 20120725 -- Perfect for People Group N.V. heeft 6 Validated Expertise Partner titels van SAP Nederland ontvangen. Deze 6 titels onderstrepen de kennis en ervaring van Perfect for People voor al deze specifieke gebieden alsook het vertrouwen van SAP in Perfect for People om SAP gebruikers deskundig bij te kunnen staan bij het gebruik van deze oplossingen. De Validated Expertise Partner titel is gebaseerd op de door Perfect for People opgebouwde kennis, ervaring, referenties en de marktbenadering voor elk van deze gebieden.

Perfect for People was onder andere sinds 2000 de eerste Special Expertise partner voor Customer Relationship Management (CRM) en later ook Special Expertise Partner voor Supply Chain Management(SCM). De 6 Validated Expertise Partner titels zijn voor de categorieën:

SAP CRM

SAP Enterprise Mobility

SAP SCM

SAP Data Warehousing-SAP Netweaver Business Warehouse (BW) SAP Application Lifecycle Management- SAP ERP Upgrade SAP Professional Services

Perfect for People loopt al jaren voorop als het gaat om investeringen in kennisopbouw en klanttevredenheid. Ons doel is en blijft SAP gebruikers te helpen het maximale uit hun investeringen in de SAP business software suite te halen gedurende de gehele life cycle. De Special Expertise Partnership titels vervallen deze zomer voor alle partners en er zijn door SAP nieuwe zogeheten Validated Expertise Partner titels met nieuwe eisen en voorwaarden aan partners gesteld. De referenties binnen de genoemde 6 gebieden, de opgebouwde kennis en onze marktbenadering onderstrepen ons commitment aan ons doel en aan onze relaties.

Als partner van SAP en de nauwe samenwerking met vele klanten zijn wij is staat kennis en ervaring op te bouwen op nieuwe gebieden en kunnen we onze klanten helpen efficiënter en sneller oplossingen succesvol te implementeren en gebruiken.

Over Perfect for People

Perfect for People is een SAP consulting-, projecten- en beheerorganisatie. Ons portfolio bestaat uit de volgende SAP oplossingen in combinatie met een duidelijke branchefocus: Customer Relationship Management (CRM), Business Intelligence (BW/BO), Mobility (Sybase SUP), Supply Chain Management (SCM), Finance & Controlling (FiCo), SAP Solution Manager (SSM), Technical Services (TS), Development & Integration (D&I) en Project Management (PM). Onze visie en uitgebreide kennis rondom beheerprocessen, techniek en mensen komen samen in onze beheerpropositie. Er werken bij Perfect for People alleen gedreven mensen met diepgaande proces- en SAP-kennis en veel ervaring. Samen leveren we al jarenlang goede kwaliteit en realiseren we een zeer hoge klanttevredenheid.

Perfect for People is onderdeel van SOA PEOPLE GROUP. SOA People is de 100% SAP-partner met 500 consultants in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk, gespecialiseerd in het implementeren, optimaliseren en ondersteunen van SAP-oplossingen. Meer informatie is beschikbaar op www. perfectforpeople.nl

Over SAP

Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 190.000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.com/netherlands.

 


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
3 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
5 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
5 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
6 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
6 jaar geleden via Ikvergelijk.nu