Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Utrechtse ondernemers ontmoeten elkaar

Datum: vrijdag 11 mei 2012

Bron: Actueel Nieuws

11 mei 2012 -

Na het succes van de eerste Utrechtse Ondernemersdag op 21 juni 2011 vindt op 24 mei 2012 de tweede Utrechtse Ondernemersdag plaats. Zelfstandig ondernemers, managers en directeuren van bedrijven uit de regio Utrecht zijn van harte welkom. Dit netwerkevent vindt plaats bij Central Studios in Utrecht op donderdag 24 mei 2012. Na het plenaire programma hebben ondernemers de kans met elkaar van gedachten te wisselen, kennis en ervaring te delen en niet te vergeten: Meer Business te generen.

Het programma

 

De Utrechtse Ondernemersdag is dé ontmoetingsplek voor ondernemend Utrecht. Het evenement start om 15.00 uur. Aan de hand van passende stellingen geven wethouders, ondernemers en directeuren uit de regio hun visie en kijk op onderwerpen die voor ondernemers van belang zijn tijdens de paneldiscussie. Daarna gaat Joseph Oubelkas, ooit jongste IT ingenieur van Nederland, terug naar december 2004. Een zakenreis naar Marokko loopt uit op een catastrofe. De ervaringen die hij heeft meegemaakt, hebben zijn leven voorgoed veranderd. Op een bijzondere manier deelt hij zijn ervaringen en hij laat zien hoe hij wist te overleven in een crisissituatie. Dagvoorzitter Mari Carmen Oudendijk, presentatrice van RTV Utrecht, zal de paneldiscussie en het programma op haar eigen wijze extra inhoud geven. Na het plenaire gedeelte hebben bezoekers de mogelijkheid onder genot van een borrel te netwerken op de informatiemarkt. Tijdens de netwerkborrel worden diverse optionele workshops aangeboden. In deze workshops wordt ingegaan op trends en ontwikkelingen die van belang zijn voor de (regionale) economie. Rond 20.00 uur eindigt het officiële programma. Daarna is er de mogelijkheid om in een kleine setting deel te nemen aan het VIP diner.

 

Thema

Het thema voor de Utrechtse Ondernemersdag 2012 is ‘Think different’. Het geheim en de voorwaarden voor succesvol netwerken lijken simpel. Het gaat om de juiste instelling, om de goede houding en het gewenste gedrag. Dit lijkt makkelijk. Maar vaak komen bezoekers liever iets halen, dan iets brengen! Tijdens de Utrechtse Ondernemersdag 2012 gaan wij het anders doen. Alles draait om de authentieke wil om bij te dragen. Wij vragen om vertrouwen en overtuiging dat als de bezoekers onvoorwaardelijk bijdragen en anderen helpen, succes en ‘return on energy’ niet zal uitblijven. Deelnemers aan de Utrechtse Ondernemersdag worden gevraagd om onvoorwaardelijk bij te dragen aan deze dag. Dit kan en mag van alles zijn. Al deze bijdrages worden verzameld en vergeven tijdens de Utrechtse Ondernemersdag. Daarnaast worden de bezoekers ook bij Central Studios verrast. De aankleding, de opstelling, de routing en de totale sfeer zijn anders. En wie weet wat er gebeurt bij ‘Think different’.

 

De locatie

De Utrechtse Ondernemersdag vindt plaats bij Central Studios, Gietijzerstraat 3-5, in Utrecht. Een geschikte locatie gelegen ten noordwesten van het centrum van de stad. Uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Met eigen parkeerterrein, bushalte voor de deur en station Zuilen op 5 minuten loopafstand, een unieke locatie.

 

Meer informatie

Meer informatie over de Utrechtse Ondernemersdag 2012 is te vinden op www.utrechtseondernemersdag.nl. Aanmelden voor deze dag kan via de site. De toegangsprijs bedraagt €25,-.

De Utrechtse Ondernemersdag is voor Utrechtse bedrijven een effectieve manier om direct in contact te komen met honderden potentiële klanten. Bedrijven die interesse hebben om hun producten en diensten te profileren op deze dag kunnen voor meer informatie terecht op www.utrechtseondernemersdag.nl/sponsoring.

 

De organisatie

De Utrechtse Ondernemersdag is een initiatief van Karen Jansen en Carmen Kienhuis. Karen heeft ruim acht jaar ervaring in diverse sales- en marketingfuncties. Naast pr- en marketingadviseur is zij eigenaar van MeerBusiness Utrecht, een actief Houten, 4 april 2012

netwerkplatform voor zelfstandig ondernemers en directeuren. Carmen heeft diverse (marketing)communicatie functies bekleed in de opleidingen- en uitgeefbranche. Na ruim acht jaar loondienst is zij in 2010 haar eigen communicatiebureau VOL van communicatie gestart.

actueel, actueel nieuws, nieuws, Actueel Nieuws 030, dagelijks nieuws, nieuws actueel,

Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
3 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
4 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
5 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
6 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
6 jaar geleden via Ikvergelijk.nu