Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Lichamen vader en zijn drie zoons vrijgegeven

Datum: donderdag 12 september 2013

Bron: Actueel Nieuws

12 september 2013 -

Schoonloo - De lichamen van de vader en de kinderen van het gezinsdrama maandag in Schoonloo zijn door het Openbaar Ministerie vrijgegeven.

Het onderzoek door de politie heeft aangetoond dat de 47-jarige vader zijn drie zoontjes om het leven heeft gebracht. De man heeft daarna een einde aan zijn leven gemaakt. Over de manier waarop de kinderen, een jongetje van 2 jaar en een 10-jarige tweeling, zijn gedood wordt door de politie geen informatie verstrekt. Het algehele onderzoek is nagenoeg afgerond.

Bron: Politie.nl

Hieronder vindt u de volledige afscheidsbrief van Bernd, de man uit Groningen die zijn 3 zoons mee genomen zou hebben in een zelfmoord.

Ik heb zeer ernstige twijfels bij de ingezette trend van mannen die hun kinderen mee de dood in nemen. Eerst hadden we al Jeroen Denis dit jaar en nu deze Bernd. Als het gaat om False Flag operaties, dan denken wij altijd aan zaken als 9/11 of bijvoorbeeld de Boston Bombing, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de AIVD er toch ook een meester in geworden is.

Nederland is druk bezig het perfecte excuus voor een sneller ingrijpen van Jeugdzorg goed te praten. ‘De vaders die hun kinderen mee slepen in de dood’-falseflag formule, lijkt goed aan te slaan! De vraag die ik meteen heb is “Waar zijn de lichamen!?“. Er komt weer zo’n forensisch team opdraven met hun welbekende groot ingeslagen witte tentjes en er wordt weer een heel mediacircus opgetuigd, maar we moeten het doen met het verhaal en niets meer dan het verhaal. Ze kunnen er van alles van bakken! “Waarom zouden ze hier over liegen?“, zult u nu misschien zeggen. Omdat er op dit moment over praktisch alles gelogen wordt in de media, om bepaalde beleidsrichtingen in te kunnen zetten.

Het is natuurlijk nooit te bewijzen dat er iets niet klopt, maar keihard hard maken dat het verhaal wel klopt doet men niet. We moeten maar geloven dat er straks 4 kisten klaar staan voor begrafenis of crematie. En wat daar dan in zit…’Joost mag het weten‘. Als de scheiding wederom de aanleiding is, dan ga ik daar niet eens meer een woord aan wijden (zie hier), maar als dit de manier is om het ingrijpen van Jeugdzorg (zonder tussenkomst van de kinderrechter de kinderen weg halen) te rechtvaardigen, dan vreet ik mijn schoenen op!

In het AD lezen we namelijk al de volgende opmerking [quote] “Eén keer nam hij contact op met Jeugdzorg in Groningen - al kort na de scheiding. Hij vroeg om informatie over de omgang met kinderen na een scheiding. Bij dat ene contact bleef het, zegt Jeugdzorg-directeur Martin Sitalsing, die spreekt van een ‘klassieke vechtscheiding’. ‘Bij mij doemt meteen het gezinsdrama in Zeist op, waarbij de twee kinderen in de meest extreme vorm de dupe van zijn geworden.’”

Daarbij moet ik overigens melden dat je als vader wel contact met Jeugdzorg op kunt nemen, maar dat daar de reactie dan van is “U bent de vader en dus bent u geen onpartijdige partij, dus kunnen wij niets voor u betekenen“. Jeugdzorg heeft inmiddels wel bewezen er niet te zijn om de gezinssituatie te verbeteren, maar zuiver en alleen af te wachten tot de zaak ontploft en dan op de kinderen te duiken.

In mijn optiek worden in dit land de False Flags net zo hard geproduceerd als aan de andere kant van de oceaan. Je krijgt er alleen de vinger niet achter, want de politie houdt alles hermetisch afgesloten. Maar het onderbuikgevoel knaagt! Ook deze afscheidsbrief geeft mij het gevoel van ‘To good to be true‘ dat de man dit op internet gezet zou hebben… Ik kan niet keihard stellen dat dit een false flag operatie is, want je kunt geen bewijs leveren, maar de stank zit al weer in mijn neusgaten.

______________________________________________________________________________________________

Schoonloo 8 september 2013

Dag achterblijvers,

Ik heb er lang over nagedacht of ik een afscheidsbrief zou achter laten.

Ik vind wel dat ik jullie een verklaring schuldig ben.

Ik ben na 7 jaar vechten met Lucelle en 5 jaar procederen helemaal op. Ondanks dat Lucelle geen gelijk heeft gekregen in Hoger beroep. Ik kan dit niet echt vieren. Lucelle heeft nu de mediator aansprakelijk gesteld wat de vriendschap tussen de mediator en mij inmiddels heeft gekost. Er is heel veel kapot gemaakt. En heeft bakken met geld gekost. Het is afwachten wat de volgende stap is. Haar motto is dan ook: Ik rust niet eerder dan dat ik jou ten gronde heb gericht.

Dat is dan nu gelukt.

Ook in de afgelopen jaren zakelijk gezien heb ik het niet erg makkelijk gehad (mede door gezeik privé) en ben het vechten meer dan zat. Sinds januari 2013 heb ik zoveel strijd gehad binnen mijn huidige bedrijf (Mijnschoolinfo) dat ik hierdoor bijna er financieel aan onder door gegaan ben. Het is mooi dat er nu een doorbraak is met de huidige aandeelhouder en de toetreddende aandeelhouder. Ik kan alleen niet meer de energie er voor opbrengen. Als ik bij een baas had gewerkt had ik mij een jaar geleden allang ziek gemeld. Mijn eigen diagnose is dat ik zwaar depressief ben.

Ook de strijd met Jeanine heeft mij niet koud gelaten. In mei van dit jaar had ik al aan Jeanine laten weten dat ik graag vrienden wilde zijn. Afgelopen woensdagavond liet Jeanine mij telefonisch weten dat het uit was nu voor haar. En dat ze afgelopen tijd het niet gerespecteerd had mijn keuze dat we vrienden waren. De opstelling van Jeanine afgelopen week die hierop volgende, het mij kwetsen en mij een schop na geven was het laatste zet tot deze stap. Als ik er achteraf naar kijk heeft Jeanine nooit echt achter mij gestaan en deugde er maar heel weinig van mij.

Vanavond was ik bij Jeanine, Jeanine liet mij weten dat ze na onze eerste aanvaring niet voor mij als persoon meer is gegaan. Ze ging voor de relatie, en het gezinsleven liet ze weten. Kortom ze heeft toneel gespeeld in periode hierna. Ze geeft ook toe dat ze niet eerlijk naar mij is geweest. Ik voel mijn goed belazerd door Jeanine! Ondanks dat we ook samen leuke dingen hebben gedaan.

Waarom de kinderen meenemen:

Losse handjes Harry de vriend van Lucelle
Sinds april 2008 heeft Lucelle een relatie met Harry uit Winschoten welke zij leerde kennen via Match4me (datingsite). Dit leek in het begin allemaal prima totdat Jasper en Marijn bij mij kwamen dat Harry losse handjes had. Na een gesprek bij de mediator en ontkenning van Lucelle leek het rustig. Helaas bleek dat niet definitief te zijn. In de laatste jaren is dit meerdere keren voorgekomen en heb ik daar Lucelle op aangesproken. Wat overigens niet door haar ontkend wordt! Het vervelende is dat ik Jasper en Marijn niet kan beschermen als Harry in de buurt is.

Kunnen Lucelle en Harry verder met elkaar zonder dat Harry last van Jasper en Marijn heeft.

En heeft Harry, Lucelle helemaal voor zich zelf. Niet dat Harry nu al veel ondernam met Jasper en Marijn. De mannen moesten hem niet.

Seth
Voor Seth kan ik het niet verkroppen dat hij alleen achter blijft zonder zijn 2 grote broers waar hij helemaal gek van is. En Seth bv niet meer kan beschermen tegen de bijtende hond van Jeanine haar moeder waar ik zelf achter moest komen en er door Jeanine en Aafke (moeder Jeanine) erg laconiek mee omgegaan werd. (Jeanine was het in zoals ze dat zelf zei: in haar onder bewust zijn bewust vergeten te vertellen omdat ze bang was voor gezeik) Ook vond Jeanine het vanavond lullig dat ze zelf nog 18 jaar met mij door een deur moet ivm Seth!

Jeanine heeft nu haar vrijheid terug, kan alles weer doen en laten wat ze ook kon voor je mij tegen kwam en Seth kreeg, en hoeft geen rekening meer te houden met Seth en mij.

En alle helemaal niet meer van mij!

We hebben dit laatste weekend overigens een heerlijk weekend gehad met ze 4en.

Heerlijk geknuffeld en plezier gehad!

Ik verwacht op geen enkele manier begrip van jullie. Weet dat ik heel veel hou en gehouden heb van mijn 3 geweldige mannen en ze heel graag wat anders gegund had.

Geen ruzieende ouders en gesleep meer met de kinderen.

Wij hebben nu eindelijk rust!

Meer wil ik er niet over zeggen.

Bernd

Bron: Martin Vrijland
Filmbron: RTV Noord


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
4 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
5 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
6 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
7 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
7 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
7 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
7 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
7 jaar geleden via Ikvergelijk.nu