Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.
Datum: dinsdag 22 oktober 2013
Bron: Actueel Nieuws
Een diploma halen voor keukenvaardigheden. Dat is wat acht horecamedewerkers van Amerpoort graag willen. Medewerkers van Terminus De Onthaasting uit Amersfoort, Grand Café Cultureel Centrum uit Baarn en Grand Café De Lindenhof uit Soest starten maandag met de opleiding Keukenvaardigheden.
Erkend diploma
De opleiding Keukenvaardigheden Restaurant is een training ‘on the job’ en gecertificeerd door de Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH). Elke week komen verschillende vaardigheden aan bod. Zo leren de medewerkers hoe je tomaten snijdt, hoe je zorgt voor een goede hygiëne in de keuken en allerlei vaardigheden om goed te kunnen functioneren binnen het keukenteam. Na een opleidingsperiode van een jaar met praktijk én theorie, komt een examinator van de SVH het examen voor het landelijk erkende diploma afnemen.
Professionaliseren
Amerpoort vindt het belangrijk dat cliënten zich, naast hun reeds opgedane werkervaring, ook verder kunnen professionaliseren in hun vak. De horecamedewerkers vinden het best spannend, maar ze hebben heel veel zin om te beginnen. Ze willen graag hun kennis en vaardigheden uitbreiden