Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Vestjes met rug logo’s laten zien bij welke club je bent

Datum: woensdag 18 juni 2014

Bron: Actueel Nieuws

Nederland , 18 juni 2014 -

Verschillen in Motorclubs. Je leest er steeds meer en steeds vaker over. Wij denken dat er niet zoveel verschillen zijn. Uiteindelijk bestaan alle motorclubs, tourclubs, motorverenigingen en hoe je ze ook verder wilt noemen uit een verzameling motorrijders. Mensen die liever een motor onder hun kont voelen als ze ergens heen moeten, dan een auto om zich heen. De verschillen zijn uiterlijk het meest zichtbaar. Vestjes met rug logo’s laten zien bij welke club je bent en waar je vandaan komt. De meeste mensen worden lid van een club omdat deze in hun buurt zit. Lid worden van een motorclub is vaak net iets specialer dan alleen rijden. Samen toeren in het weekend en door de week je werk doen is een hele normale gezellige manier om te genieten van je hobby, motorrijden. In het weekend bij elkaar, stukkie rijden en vanuit de club worden diverse evenementen georganiseerd om het gezelliger te maken. Soms kom je diehards tegen. Mensen die bij een club zitten en altijd motor rijden.

Ze zijn er echt. Mensen die geen auto hebben. En altijd dus op twee wielen rijden. Vaak slijten ze wat harder maar daar staat tegenover dat ze drie keer zo veel uit hun leven halen. Er is een verschil in soorten motorclubs. Er zijn merkenclubs, tourclubs, interesse verenigingen, motorclubs, colourclubs. En over die laatsten, de colourclubs, is de laatste tijd dus veel ophef. De meest opvallende clubs zijn Satudarah, No Surrender, Hells Angels en sinds kort horen we ook vaak de naam Bandidos als nieuwkomer in Nederland. Er zijn er uiteraard veel meer maar we noemen alleen de op dit moment opvallendste vier motorclubs in Nederland. Er zijn in de laatste jaren wat misdaden gepleegd door groepen, waarvan sommige mensen lid waren van een motorclub. Even duidelijk, de misdaden zijn dus niet door de clubs gepleegd. En niet in clubverband. Wat mensen privé doen kun je nooit de club waar ze lid van zijn aanrekenen.

Zoals bij iedere vereniging of club, op elk feest of danceparty, in elke straat of wijk wel iemand is met grote of kleine criminele plannen. De motorclub is daarin niet anders dan de ANWB, Politie, tweede kamer of de fanclubs van diverse voetbal clubs. Overal zitten criminelen. Daar hoef je niet speciaal motorrijder voor te zijn. Motorrijders zijn zichtbaarder dan andere mensen. Ze zijn direct herkenbaar. Dat komt doordat stevige beschermende kleding noodzakelijk is op een motor. Stevige jeans, laarzen, leren jack, als het kan een vest er overheen.

En natuurlijk helm en handschoenen. Voeg daar een zonnebril aan toe en je hebt een herkenbare groep. Net zoals je een brandweerman, een soldaat, een wegwerker of ambulance broeder ook herkent aan zijn beschermende kleding. Het gaat slecht in Nederland. Iemand moet daarvan de schuld krijgen. Er moet een soort bliksemafleider zijn. Een bedreiging van binnen uit creëren is een hele goede manier om de rotzooi uit te halen die je als regering uit wilt halen, terwijl iedereen de andere kant (naar de motorrijders) uitkijkt. Want motorrijders zijn juist daarvoor een gemakkelijke zichtbare doelgroep. En dus worden alle pijlen gericht op de Nederlandse Motorrijder.

Aan het eind van deze maand (juni 2014) zal Ivo Opstelten de boel op stelten zetten in motor minnend Nederland.Hij gaat een pakket maatregelen aankondigen om Motorrijders in het algemeen en hun clubs, verenigingen en wat maar op twee wielen rijdt aan te pakken. Radicale maatregelen, zoals hij zelf vertelt. Maatregelen die ingaan tegen de Nederlandse grondwet (die dus aangepast moet worden….(!) ) Maatregelen die de wet structuur binnen Nederland nog meer zal aantasten en ons mooie land op weg zal helpen naar een totalitaire “democratie”. De wet zal radicaal aangepast moeten worden.

En daar gaan niet alleen motorrijders de dupe van worden. Die worden slechts gebruikt als excuus om de wet aanpassingen erdoor te krijgen. Ivo zal een hoop steun moeten hebben. Kijk dus niet raar op als er hele vreemde berichten over motorrijders ineens in het nieuws komen. Berichten over “vermeende criminele activiteiten” van “vermeende criminele leden van motorclubs”. We zullen afgeschilderd worden als terroristen, zware misdadigers, moordenaars. In de pers zal de “situatie” met motorclubs als “geëscaleerd” beschreven gaan worden. En burgemeesters zullen regelmatig een zware en sombere woorden uitspreken over de motorrijders.

Lees het artikel verder op Dutch Bikers


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
3 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
4 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
5 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
6 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
6 jaar geleden via Ikvergelijk.nu