Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Fluor: Het gif in je water en tandpasta!

Datum: dinsdag 15 april 2014

Bron: Actueel Nieuws

Nederland , 15 april 2014 -

De label op een fluoride tank in een drinkwater installatie in een grote Amerikaanse stad. Dit Fluor wordt in het drinkwater gepompt. Het nummer ’4′ in de ‘blauwe schaal’ staat voor ‘het grootste gevaar (4) voor de gezondheid (blauw)’.! (klik voor lead naar gevarenlabels)

Als we in Nederland geen barricade-bestormers hadden gehad, van het kaliber dr. Moolenburgh, hadden we hier al ruim 2 decennia gefluorideerd drinkwater uit de kraan gekregen. Lekker, water als medicijn. Het ingeprente medicijn voor lekker ‘harde’ tanden, ja toch? En het was kennelijk nodig om ons drinkwater ermee vol te plempen. Dr. Moolenburgh werd wereldberoemd toen hij in 1976 de Nederlandse overheid wist te overtuigen om vooral geen fluor aan het leidingwater toe te gaan voegen.!

Dr. Moolenburgh zegt hierover: ‘Het is giftiger dan lood en van dezelfde orde als arsenicum. Wij weten dat fluor niet helpt tegen tandbederf. Alleen het glazuur wordt wat harder; de tand zelf wordt brozer en breekt makkelijker af. Fluor is een kankerverwekkende stof met bijkomend risico voor botontkalking en hersenletsel. De hele fluorhandel, van pillen tot en met tandpasta, moet bij wet worden verboden, en als daarbij reputaties moeten sneuvelen, ja, dan moet dat maar’.

Het menselijk lichaam heeft helemaal geen fluoride nodig, ook niet als sporenelement. En het verhaal dan over voorkoming van cariës? Misschien zouden we een moeten beginnen met het verminderen van of zelfs helemaal stoppen met het eten van witmelkproducten en geraffineerde suikers, want dat zijn de belangrijkste voedingsbodems voor de bacteriën die cariës veroorzaken! Ook en vooral dus bij jonge kinderen. En daarnaast is het op de juiste manier poetsen van de tanden al een reuzenfactor die de kans op cariës aanmerkelijk verlaagt. En het is daarbij absoluut niet noodzakelijk om fluoridenhoudende tandpasta’s te gebruiken! De methode van poetsen is van veel groter belang.

Maar wat is dan het gevaar van deze fluoridenverbindingen?
Fluorzouten (zeker het vaak gebruikte natriumfluoride) zijn hoogst giftig en zijn heel eenvoudig te vergelijken met arsenicum.!

En daarbij zijn fluorzouten stapelgiften, die zich ophopen in het lichaam. Klachten die verband houden met het gebruik van fluor zijn: zweertjes in de mond, buikpijn, opgeblazen buik, slappe ontlasting, dorst, huiduitslag, hoofdpijn, duizeligheid, concentratiestoornissen, depressie. Berucht zijn ook de baby’s die gillen t.g.v. buikklachten door fluoridengebruik. Melkpoeder dat is aangemaakt met gefluorideerd water is dan de boosdoener.!

Klachten die op langere termijn kunnen optreden zijn gewrichtsklachten, gevlekt glazuur, verlammingsverschijnselen (de uittrede opening van de zenuw wordt nauwer t.g.v. fluoride), vergroeiingen van botten. In gebieden met een hoger fluoridengehalte zien we dat er meer mongoloïde kinderen geboren worden. Verder zien we in deze gebieden een verhoogde kans op hartkwalen en kanker…!
Een laatste termijneffect van fluoride is het feit dat mensen die fluoride gebruiken sneller oud worden (waarschijnlijk door het uitschakelen van enzymen). Fluoride wordt niet voor niets de ‘Aging Factor’ genoemd.

Fluor is één van de sterkste enzymremmers die op het ogenblik bekend zijn. Enzymen zijn levensnoodzakelijke stoffen die sturend optreden in bijna alle processen die in het lichaam plaats vinden. Fluoride kan ook effect hebben op ons DNA. waardoor erfelijke afwijkingen en ook kankers kunnen ontstaan. Fluoride heeft ook weer effect op bacteriën en schimmels, waardoor in de darmflora de schimmels de overhand kunnen krijgen waardoor er ernstige darmproblemen kunnen ontstaan. Dit is vooral de reden dat we ook fluoride UIT TANDPASTA zouden dienen te mijden!

Laten we eens een kijkje nemen hoe de Amerikaanse drinkwaterindustrie, uiterst geheimzinnig is op het gebied van drinkwaterfluoridering. Filmen mocht niet, maar de mensen van Alex Jones’ Infowars’, gingen tóch filmen en maakten dit verhaal in het ‘Austin Water Treatment Facility’. (met onze excuses voor het feit dat deze film in het Engels is.) Maar gelukkig is het tij ook op dit gebied aan het keren, vooral in de VS. In maar liefst 250 steden in de VS wordt al gesproken over het terugdraaien van het fluorideren van drinkwater in gemeenteraden en de pers.!

WAAROM DAN WEL FLUOR IN HET DRINKWATER…?


Diep in de hersenen opgeborgen, de menselijke kosmische antenne, de pijnappelklier.

Fluoride heeft dus ook een stevig effect op de prikkeloverdracht van zenuwcellen en de hersenen; het gevolg van fluorgebruik, is dat mensen er daarom minder ‘opstandig’ van worden, of in andere termen: ze worden ‘rustig en tam’. Snap je nu waarom dictators als Hitler, Stalin en Mao Tse Tung fervente toediening van fluor aan hun ‘burgers’ zo essentieel vonden. Gevangenen mak houden? Geen probleem, dien ze fluor toe en ze worden zo mak als schaapjes. En dat geldt ook voor burgers, dus een stuk eenvoudige te beïnvloeden zijn?


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
5 maanden geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
1 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
2 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
3 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
3 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
3 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
3 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
3 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
3 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
3 jaar geleden via Ikvergelijk.nu