Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Autogrill en Domino's Pizza slaan handen ineen

Datum: donderdag 26 juli 2012

Bron: Actueel Nieuws

26 juli 2012 -

Amsterdam (NB) - Autogrill Nederland, specialist in het aanbieden van diensten, eet- en drinkgelegenheden voor reizigers en mensen die onderweg zijn, kondigt vandaag aan dat het in Nederland een partnerschap aangaat met Domino’s Pizza, de grootste pizzaketen in Nederland.

Voor Domino’s Pizza is dit een ideale toevoeging aan de bestaande bezorg- en afhaalrestaurants en voor Autogrill past dit perfect in de ontwikkelingsplannen die zij de komende jaren in Nederland wil realiseren. Doelstelling van Autogrill is meer kwaliteit en variëteit te brengen in het aanbod op en langs de Nederlandse snelwegen met vernieuwde eigen merken én betrouwbare (internationale) franchise brands.  De eerste Domino’s Pizza langs de snelweg in Nederland zal worden geïntegreerd in het volledig vernieuwde AC-restaurant van Sevenum. Autogrill zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse exploitatie van de winkel.

“Dit jaar is voor Autogrill een schakeljaar waarin wij sterk zullen investeren in de ontwikkeling van ons aanbod en dat zullen wij doen op verschillende manieren. Wij streven ernaar om de dienstverlening aan reizigers naar een hoger niveau te brengen en we zijn ervan overtuigd dat onze service met daarnaast de combinatie van eigen merken met sterke internationale merken zoals Domino’s Pizza, daaraan zal bijdragen. Door de samenwerking met Domino’s Pizza bieden wij reizigers een nog uitgebreidere keuze en meer gemak als zij onderweg zijn.  En dat is helemaal in lijn met onze ambitie,” aldus Mario Orinx, General Manager van Autogrill België en Nederland.

Domino’s Pizza heeft al ervaring met vestigingen langs de weg in het buitenland en gaat nu ook de uitdaging aan in Nederland. “Wij zien ernaar uit om ook hier onze pizzamaaltijden aan te bieden langs de snelwegen in samenwerking met Autogrill”, zegt Andre ten Wolde, CEO van Domino’s Pizza Nederland. “In de huidige samenleving wordt het ‘fast consumer’ principe steeds belangrijker. Service en klantgerichtheid zijn daarbij cruciaal en staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Met de nieuwe Domino’s Pizza winkel in het AC restaurant in Sevenum kunnen wij nu ook consumenten die onderweg zijn voorzien van onze verse pizza’s, die wij ter plekke razendsnel kunnen bereiden. En daarnaast is het ook mogelijk om de gemakkelijk mee te nemen pizzaslices te kopen”, aldus Ten Wolde.

Primeur voor Autogrill-site in Sevenum

De eerste vestiging zal op 30 juli openen in het AC-restaurant in Sevenum en is de eerste Domino’s Pizza langs de snelweg in Nederland. Het aanbod bestaat uit een selectie van de bekende producten die Domino’s Pizza in heel Nederland aanbiedt, inclusief de bekende Favourite Pizza’s zoals de Perfect Pepperoni, BBQ Mixed Grill of de Margaritha. Uiteraard zal een aantal iconische bijgerechten zoals de Buffalo Wings en Cinnastix ook deel uitmaken van het aanbod. Dankzij de volledige integratie van de counter van Domino’s Pizza in het vernieuwde AC-restaurant in Sevenum, kunnen de maaltijden van Domino’s Pizza zowel los als in combinatie met de AC-producten gekocht worden.

De integratie van Domino’s Pizza past helemaal in de volledige vernieuwing van de Autogrill site in Sevenum. Het AC-restaurant werd er opnieuw ingericht, en om het verbeterde aanbod en de nieuwe diensten extra te benadrukken, introduceert Autogrill ook haar gloednieuwe logo. Dit nieuwe logo zal vanaf nu gebruikt worden bij de oplevering van alle nog te vernieuwen sites van AC restaurants  in Nederland. 

Met de opening van de eerste Domino’s Pizza langs de snelweg in Sevenum, zet  Autogrill samen met Domino’s Pizza forse stappen in haar doelstelling om een grotere diversiteit van producten aan te bieden aan reizigers. Later dit jaar zullen meer nieuwe concepten, zowel onder de eigen vlag alsook in samenwerking met internationale merken, gelanceerd worden op diverse locaties in het land. Bovendien start Autogrill ook vanaf 1 september met gratis high-speed draadloos internet in al haar locaties. 

© Nieuwsbank    

 


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
3 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
5 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
5 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
6 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
6 jaar geleden via Ikvergelijk.nu